Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Krči? Razvada? Ali kaj tretjega?

Krči? Razvada? Ali kaj tretjega?

Pozdravljeni,
na vas še obračamo, ker se mi že srce para ko gledam našega 1,5 mesečnika, ko se po vsakem obroku zvija.
Namreč, ko poje obrok AM (ker dojiva se žal ne več), se začne zvijati in jokati. Poje 120-130ml v 20 minutah in vmes 1x-2x podre kupček, nato mogoče zaspi za 10, če imamo srečo za 20 minut in se začne. Pomiri se samo pri meni na prsih (trebušček ob moj trebuh), paše pa mu najbolj “pokončna” drža (kot za kupček).
Dajemo mu že odkar smo iz bolnišnice Biogajo z D3 in vetrovne kapaljice, zadnjih nekaj dni pa tudi mažemo z mazilom (ki se mi zdi ima še največ učinka).
AM imamo Novalac1, probali pa smo še Novalac AC in aptamil1, vendar z nobenim ni nekega izboljšanja.

Naj povem še, da je otrok v 5tednih pridobil 6cm in 1,5kg in je močan, zdrav otrok.

Sedaj pa me zanima ali so to res krči? Ker slišala sem da naj bi ti bili bolj “na ure”, nam se pa čisto po vsakem obroku to dogaja?
Ali je še kakšen način da bi mu pomagala?

Sem že čisto obupana prosim za pomoč/predlog 🙁

Ali dobro podre kupček? Ali bolj poliva? Joka v začetku hranjenja?

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close