Kratka & Andrejka
Jaz, no jaz sem danes v golobje sivem kostimu, krilo bolj do tal kot ne, ker noge niso za vse oči, pa ne, da bi oči ne zaslužile česa takega, le z mojimi nogami nočem nobenih očk utrujati in jim prizadejati bolečino, z malo “mufka” pri kostimu, črnimi čevlji z visoko peto(salonarji!), spodaj pa – hm, vzorčaste črne nogavice, spodnje perilo – oh, ali ga imam? – počakaj, ja imam, nekaj imam – mislim, da nekaj le je, aha, hlačke so, “opasač” tudi je in – vse je črno!!!! In – parum za ušesom tudi! Oprosti, morala sem pogledati, če imam nedrček, ker imam danes nekam zelo zravnan vrat, pa sem mislila, ha, da sem ga pozabila nadeti.
Hubert, sanjam prosto pot!
Pozdrav, Marija
Hi , hi , Hubert !
Kako si vedel , da sem pri ta kratkih ?
Edino , kar je pri meni res dolgo , je jezik 😉
No , pravzaprav tudi srcno upam , da je pamet obratno sorazmerna dolzini las (moji so hudo kratki , tako 4 cm v povprecju :)))
Hubert , moram ti (in vsem ostalim) povedati , kaj se mi je prej zgodilo !
Sem se ravno odpravljala s hcerko k zdravniku, tako da sem samo prebrala tale post in potem hop v avto in gremo. Pa sem spotoma malo premisljala o tvojih boksericah in to :)) in se mi je pri tem moral nalimati res blesav nasmesek na obraz. No , se ustavim v kriziscu pri semaforju in pogledam levo , kar tako , pa vidim zraven kombi ali nekaj takega pa notri tipa , ki mi mezika in se prav slinasto smehlja ! Pa hitro pogledam proc pa se enkrat levo , potem pa mi je pripeljalo ! Dedec je bil preprican , da je tisti blesavi nezavedni smehljaj namenjen njemu !!! Evo !
Punce , kaj jesenska depresija , na ta forum je treba pa smeh na obraz , pa bodo dedci kar leteli skupaj ;))
Jaz pa imam pod krilcem štrumpanteljne in nič spodnjih hlačk. Še dobro, da je krilce dolgo. Prej me je šef klical in ko sem mu sedela nasproti in večkrat prekrižala noge, sem se spomnila na Sharon Stone v njenem znamenitem prizoru v Basic instincts.
Če bi šef vedel, hahaha…
Sicer ne hodim takšna okoli, samo danes sem šla v službo direktno od fanta, se nisem šla domov preobleč.
Ampak je pa dober filing, tako brez hlačk. Punce, ste že probale?