Najdi forum

Evo hitro eno temo kratko, da lahko beremo na ta hitro. Andrejka je danes v usnju (uuuuh). Jaz sem v textilu temno modre hlače, svetlo modra srajca, bele boxerice, kaj pa vi?

Hubert

Kakšen pa je vzorček na boksericah? Upsa, oprosti!
Marija

Dolge bombažne spodnje hlačke, modrčk s košarico št. 5 C, volnen štrikan pulover zelene barve, rumen šal, rdeče žametne hlače, bele športne nogavice in čevlčke z 10 cm petko (ena se že mal ruka, ampak za dons bo). Aja, pa ruto mam na gvav.

Nič oprosti samo bele so, pa nekam tesno ratuje
Hubert

Kje čem začet? O.K., spodaj. Črni čevlji z 10 cm zelo tanko peto, svetle nogavice, modra kratka oblekca, spodnje perilo, hhmmmm, belo čipkasto. To pa je tudi vse.

Ker sem firbec to še zdaleč ne more biti vse, pod čipkami je ziher še kaj za hhmmm

Hubert

Ja, neki črnega, neki velikega in nekaj čvrstega, med drugim. Hhehehe, sam pa daj kamor ti paše.

Kosmatega pa nič?

Ja, kakor kje. Na enem delu kar močno poraščena, na drugem pa nič. Spet si lahko samo predstavljaš kje.

Sem nekaj časa čakal pa nič, kaj pa tvoje? A ni hec včeraj smo se pogovarjali skozi oči, danes čez hlačke, če bi bil jutri delavni dan…………………..

Hubert

Jaz, no jaz sem danes v golobje sivem kostimu, krilo bolj do tal kot ne, ker noge niso za vse oči, pa ne, da bi oči ne zaslužile česa takega, le z mojimi nogami nočem nobenih očk utrujati in jim prizadejati bolečino, z malo “mufka” pri kostimu, črnimi čevlji z visoko peto(salonarji!), spodaj pa – hm, vzorčaste črne nogavice, spodnje perilo – oh, ali ga imam? – počakaj, ja imam, nekaj imam – mislim, da nekaj le je, aha, hlačke so, “opasač” tudi je in – vse je črno!!!! In – parum za ušesom tudi! Oprosti, morala sem pogledati, če imam nedrček, ker imam danes nekam zelo zravnan vrat, pa sem mislila, ha, da sem ga pozabila nadeti.
Hubert, sanjam prosto pot!
Pozdrav, Marija

Jest sem zaenkrat še v trenerki:)))

Hi , hi , Hubert !
Kako si vedel , da sem pri ta kratkih ?
Edino , kar je pri meni res dolgo , je jezik 😉
No , pravzaprav tudi srcno upam , da je pamet obratno sorazmerna dolzini las (moji so hudo kratki , tako 4 cm v povprecju :)))

Hubert , moram ti (in vsem ostalim) povedati , kaj se mi je prej zgodilo !
Sem se ravno odpravljala s hcerko k zdravniku, tako da sem samo prebrala tale post in potem hop v avto in gremo. Pa sem spotoma malo premisljala o tvojih boksericah in to :)) in se mi je pri tem moral nalimati res blesav nasmesek na obraz. No , se ustavim v kriziscu pri semaforju in pogledam levo , kar tako , pa vidim zraven kombi ali nekaj takega pa notri tipa , ki mi mezika in se prav slinasto smehlja ! Pa hitro pogledam proc pa se enkrat levo , potem pa mi je pripeljalo ! Dedec je bil preprican , da je tisti blesavi nezavedni smehljaj namenjen njemu !!! Evo !

Punce , kaj jesenska depresija , na ta forum je treba pa smeh na obraz , pa bodo dedci kar leteli skupaj ;))

Kratki, nevem včasih si mi zdiš otožna?

Aha kratkolasa deklica v usnju, mi pa še vedno nevemo kaj je spodaj?

Hubert

Cuj ti , provokator , zaenkrat je spodaj se vse gladko , crno in cipkasto , ko pa pride zima , se bomo pa bolj zamotali in odeli v krzno ;))

Nic otozna , vcasih mi sicer res tako pride , ampak zadnje case so vremena vse bolj soncna :)))
Yesssss !

Andrejka, ej, da sem poleg, ko se je to dogajalo, menim, da bi bili m…. tudi midve.
Pozdrav,
Marija

Zelo živo si to predstavljam. Mora izgledati kar zapeljivo. Hm, pri meni že deluje…

A kar tako virtualno deluje? Madonca, moram še jaz kaj takega najdet.

Jaz pa imam pod krilcem štrumpanteljne in nič spodnjih hlačk. Še dobro, da je krilce dolgo. Prej me je šef klical in ko sem mu sedela nasproti in večkrat prekrižala noge, sem se spomnila na Sharon Stone v njenem znamenitem prizoru v Basic instincts.
Če bi šef vedel, hahaha…
Sicer ne hodim takšna okoli, samo danes sem šla v službo direktno od fanta, se nisem šla domov preobleč.
Ampak je pa dober filing, tako brez hlačk. Punce, ste že probale?

Boby, fantje bodo zdaj čist’ preč, saj si še mene vzburila, ha, ha! Zavidam ti, jaz sem nocoj spala sama! Če pa ne bi, bi šla pa verjetno tudi jaz brez hlačk naokrog,. …
Marija

New Report

Close