Pozdravljeni
ne vem kako vam naj razložim, kaj imam, najbrž bi morala priti na pregled
po kakem mozolču, mi ostane neke vrsta luskasta krasta. Ta luska se trdno drži kože in le ko si umijem lase se ponudi, da bi šla stran (Včasih), okroh je rdečkasto
trenutno imam 4 take pike, dve na hrbtu in dve v laseh
bila sem pri dermatologu, ki mi je dal kremo, ki ni nič pomagala, krastica oz. luskica se najbolj stanša z Bepantenom ali Multi mam oblogo, ki je za celjenje bradavic po dojenju, ko preneham z mazanjem se zadeva spet odebeli in srbi
zanima me kaj bi lahko to bilo in na kakšen način bi lahko to odstranili, predvsem me zanima kako bi se tega lotili v laseh, saj ne bi rada imela pobritih las
če se odločim za pregled pri vas, koliko me to stane in kako dolgo čakaš
lp
Pozdravljeni
Moral bi vas videti, da bi vam lahko svetoval.
Če je potreben izrez v lasišču , vam las ne obrijemo ali strižemo.
Mogoče bi bilo dobo katero od sprmemb izrezati in poslati na histološki pregled…
Če imate napotnico za plastičenga kirurga pregled plača zavarovalnica.
(Samoplačniški pregled stane 50 evrov.)
Če želite termni pregleda pokličite v mojo ordinacijov uradnih urah..
Lep pozdrav
Aleš
Mi je že napisala napotnico in gor piše Simed d.o.o, Zaloška 155, LJ.
Aali naj še nesem nazaj ,da pripiše ZA PLASTIČNEGA KIRURGA.
Naj omenim , da mi je posebej naročila, da pošljete izrezanino k dermato-histologu ne k navadnemu histologu. Ali je to možno.
Kot diaganozo mi ja napiala Lihen verrucosus corpus. Ali se to bolj porvšinkso izreže ali bolj globoko. Dve imam v laseh in dve na hrbtu.
Mogoče bi vam faksirala napotnico, da preverite, če je vse dobro napisano, saj sem iz MS in če slučajno ne bi bila dobro izpolnjena napotnica, bi bila moja pot zamanj.
Hvala za prejšnje odgovore in lep pozdrav!
vera