Kranj – dr. Benčina
Bila. Prijazna, potrpežljiva, ti da nasvete, vendar je hotela zdraviti 3-mesečnico takoj, čeprav naj bi bila najzgodnejša meja pol leta starosti. Če se želiš počasi znebiti denarja, pojdi, sama sem videla, da so 3 terapevti našli različne alergije. Ona najde vse: ješ lahko skoraj nič ali najbolje nič z malo olivnega olja.
sama sem se raje hitro znebila denarja, učinki v letu dni, če so njihovi, tako da bi šla še enkrat raje k Wohlmannu.
Zdravo,
jaz sem bila pred par leti.. Ugotovila mi je alergijo na ful stvari, tako da sem mogla tud ful terapij skoz dat, pa žal ni danes nič bolje.. Se mi je pa zdelo, da se trudi in res sem verjela, da bodo alergije izginile, pa niso – čisto nič! Ona je pa zlo v redu drugač.
Izgleda pa tako, da te najprej testira, na kaj si vse alergičen, potem pa začne s terapijami.. Ne spomnim se več po koliko minut je navadno ena terapija, je pa odvisno od tega, kako močno si alergičen na določeno stvar. Hudega ni nič – sediš na stolu in čakaš, da mine 🙂 Potem se moraš pa malo bolj izogibat tistim živilom v času terapije..
Veliko sreče!
LP,M.