Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Pravo in zavarovanja Zavarovanja Krajši delovni čas in pravice iz ZZ

Krajši delovni čas in pravice iz ZZ

Pozdravljeni!

Zaposlena sem za krajši delovni čas in mi v skladu s tem delodajalec plačuje tudi polovico prispevkov za zdravstveno zavarovanje. Urejeno pa imam dopolnilno zdravstveno zavarovanje. Zanima me ali sem upravičena do pravic iz zdravstvenega zavarovanja kot če bi bila zaposlena za polni delovni čas? Kakšne do razlike (ali je v primeru bolezni potrebno doplačilo zdravstvenih storitev, zdravil, itd.)?

Hvala za vaš odgovor

Imate urejeno zdravstveno zavarovanje,zato za vas v primeru uveljavljanja zdravstvenih storitev ne bo nobenih doplačil.
Lepo vas pozdravljam,Bruno

************************** Zavarovalna pisarna B & M Bruno Šneberger s.p. Bruno Šneberger Uradne ure: Vsak dan. gsm: 051/625-611 gsm: 070/867-040 Uradne ure: Od 8.00 do 16.00 tel/fax:01/429-7100 Mail: [email protected]

Pozdravljen,
tudi jaz sem zaposlena za polovični delavni čas.Zanima me koliko se splača doplačevati za del.dobo oz.pokojnino?Ali bi bilo bolje varčevati pri kakšni zavarovalnici,samo v tem primeru ne bi imela polne delavne dobe.

Plačuj raje kam drugam. Če pa si inv. upokojena, pa ti drugo polovico prispevkov plačuje ZPIZ.

1 - Prvi

New Report

Close