Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Estetska in plastična kirurgija Kožno znamenje-napotnica

Kožno znamenje-napotnica

Odstraniti bi si moral kožno znamenje, za kar sem dobil napotnico osebnega zdravnika. Ker znamenje ni posebno zahtevno, bi bila operacija dokaj enostavna.
Vseeno pa mi zdravnik pravi (imena ne bi omenjal, ga pa bom navedel, če bo potrebno), da bi moral doplačati nek nadstandard. Baje boljši materiali, ni pa navedel točno, kaj bi to bilo. Preveč vrtati si, iz razumljivh razlogov, nisem upam….
Doplačilo sicer zneskovno ni zelo veliko, pa vseeno..

Dr.Leskovšek, če sem prav razumel, tudi vi delate take operacije – mogoče veste, kaj bi bil ta nadstandard in katerih stroškov ob taki operaciji zavarovalnica ne pokrije? Ali taka napotnica velja samo za konkretno znamenje, ali pa je mogoče odstraniti še kakšnega, ki bi bil predvsem estetsko, ne pa zdravstveno pogojen?
To sprašujem zato, ker sem ob preverjanu cenika videl, da bi kot samoplačnik v enem posegu lahko odstranil več znamenj, pri čemer pa bi bila cena za posamično skoraj enaka od zahtevanega doplačila za eno znamenje ob napotnici…

Imate mogoče drugi s tem kakšne izkušnje?

New Report

Close