Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija kožno testiranje ali krvni testi

kožno testiranje ali krvni testi

Živjo!

V starih temah sem brala, da velikokrat naredijo najprej kožne teste potem pa še krvne, ki so bolj natančni in zanesljivi.
Mojemu sinu vedno naredijo le kožne teste (na pediatrični) in me zanima, v kakšnem primeru in kdaj delajo tudi krvne teste?

Hvala in lp,

Midve sva bili pri 8m prvič testirane in to samo s krvnimi testi.

tudi jaz sem svojega sina naročila na pregled.me tudi zanima ali lahko sam zahtevaš krvne teste ali se oni odločijo.tincci so mu kaj ugotovili,tudi moj je ravno star 8mesecev?

So se oni odločili za krvne. Jp, ugotovili alergijo na jajca, mleko, pšenico, rž, sezam, vse oreščke in kup sadja in zelenjave. Je lahko 5 živil, na vse ostalo odreagira :(((

joooooooooj zdaj sem pa zmedena!!!???

slišala sem da so kožni natančnejši. ne pa krvni.

npr. krvni so pokazali pri mojemu malčku 0. torej bi lahko užival mleko. da ne govorim o koži po dveh žličicah mleka !!!!!! takšno poslabšanje!

ko sem bila čez eno leto na kontroli pri alergologu, mi je rekel da sem ravnala pravilno.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Počasi umira kdor postane suženj navade, ponavljajoč vsak dan iste poti, kdor ne zamenja prestave, kdor ne tvega in zamenja barvo oblek, kdor ne govori tistemu, ki ga ne pozna. Pablo Neruda

New Report

Close