Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost kozmobiološka metoda

kozmobiološka metoda

Drage forumovke!
Večkrat z zanimanjem prebiram vaša sporočila. Niti sanja se mi ne, kakšne vse postopke dajete skozi, da bi končno le zanosile. Grozno je, ker bi morala biti takšna stvar sama po sebi umevna, pa ni. Vendar pa še nisem zasledila, da bi katera kaj povedala o kozmobiolčoški metodi plodnih dni za ženske, po kateri naj bi imela ženska točno določene plodne dni v življenju. In da zato toliko umetnih oploditev ne uspe, ker se upošteva samo biološki ciklus ženske ne pa tudi kozmobiološki ciklus (karkoli že to je). Baje je metoda zanesljiva v zelo visokem odstotku in da je pomagala že mnogim parom. Ali katera kaj ve o tem? Baje obstaja tudi društvo za večjo rodnost in plodnost Slovencev. Ali pa je vse skupaj lari fari? Kakšne so vaše izkušnje?
LP
Klara

Misliš morda na lunino metodo, ki jo prakticira tudi dr. Johnson? O tem je pisala Nika. Naslov: http://med.over.net/phorum/read.php?f=67&i=1916&t=1916.

Položaje lune si lahko ogledaš na: http://www.googol.com/moon.

Kot pa sem zase gledala za nazaj, je bila v času obeh mojih zanositev (in ovulacij) luna daleč od položaja pri mojem rojstvu. Res pa je, da so na ultrazvoku za sina rekli, da prehiteva za 1 teden (dan D1 je bil pred mojo ovulacijo), hčerka pa je bila ob porodu majhna (dan D1 je bil kasneje kot ovulacija): torej bi se lahko ujemalo. Ne vem…

Draga Klara!

Ta metoda bi lahko bila zanesljiva, lahko se obrneš na Društvo za rodnost in plodnost v Lj., tel. 01/4271 393, morda ti bodo povedali kaj več.
Lp, S.

Pozdravljena!
Oprosti če sem mogoče spregledala, ne vem ali se je o tem že kaj pisalo na forumu ampak zanima me kakšen namen ima to društvo in ali je katera mogoče član društva.
LP

Društvo, vsaj kolikor vem, po svojih močeh in s svojim znanjem ter nasveti pomaga parom, ki ne morejo imeti otrok. Predvsem se nanje obračajo tisti, ki jim tudi umetne oploditve niso pomagale in so že skoraj obupali. Prva stvar, ki ji posvečajo veliko pozornost, je samozaupanje in psihična stabilnost posameznika. Tu pričakujejo sodelovanje s strani tako moških kot žensk. Najbolje, da se obrneš nanje, gospa je zelo razumevajoča in ti bo vse razložila. Preberi še moj odgovor na vprašanje o pripravi čaja (nekaj vprašanj nazaj) in poskusi še tisto.

Srečno!
S.

New Report

Close