Spoštovani,
pred pol leta sem imela lepotno operacijo prsi in sicer povečanje z vsadki Menthor, vsadek med mišico in žleze, t.i. dual plane tehnika.
Vsadke imam 450 ml vsak in ker sem prej dojila tri otroke sem imela dovolj tkiva in maščobe za takšne vsadke.
Opažam pa, da so se mi sedaj, ko so se nekako “vsedli” in postali del mene, dojke nekoliko preveč spustile in brez opore delujejo celo malo povešeno….
Ves čas sem nosila korzet – 2 meseca non stop, potem pa športni nederček do 6. meseca.
Sedaj sem začela nositi nederčke s kostjo.
Sem morda naredila kaj narobe med samo masažo? Dojke sem masirala proti navzdol po navodilih kirurga.
Nisem pričakovala takšnega rezultata, in moram priznati da sem v tem pogledu malo razočarana.
V nederčku so dojke fenomenalno lepe, polne.
Hvala za vaše mnenje.
Pozdravljeni,
težko komentiram, ker vas ne poznam. Pred operacijo se je potrebno čim več pogovarjati, da razumete posledice sprejetih odločitev. Če se s kirurgom odločata za zelo velike vsadke, kar vaši so, bi se morala pogovoriti tudi njihovem vplivu na tkiva. Saj predstavljajo veliki vsadki veliko težo, torej hitrejše popuščanje tkiv in s tem ptozo.
Najbolje da obiščete kirurga in skupaj najdete rešitev.