Pozdravljeni,
stara sem malo čez 40 let. Leva stran nosu ni simetričnaz desno polovico, ki je sicer v redu. V levi nosnici me tudi večkrat tišči. V roku dveh let se mi v levi nosnici dogajajo neke spremembe, vzroka ne najdejo. Ta grbica do sedaj ni bila nikoli tako vidna. Vedno bolj me moti in bi jo rada odpravila. Torej zanima me koliko bi stala odstranitev te grbice na levi strani? Je mogoče ta popravek narediti tudi z napotnico?
Karkoli bi vam povedal, je samo ugibanje, saj vas nisem videl. Načeloma pa je pri korekciji nosu velja naslednje:
Ne glede kako majhno spremembo želite, je potrebna celotna operacija, torej enako kot pri večjih spremembah nosu. Torej v vsakem primeru potrebujete rinoplastiko.
Kot pa pri vsaki stvari obstajajo tudi tu izjeme, ki pa so zelo zelo redke. (v tem primeru bi lahko dosegli korekcijo z nekim manjšim posegom in temu bi bila manjša tudi cena)
Hrustančni deli nosu se lahko v starosti nekoliko spremenijo (povečajo, razširijo…), ni pa nujno. To lahko opazujete s slikami oseb v različnih obdobjih. (20 let, 50 let, 80 let)