Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Kontracepcijske tabletke .. kako ?

Kontracepcijske tabletke .. kako ?

To vprasanje bi postavila na forumu Ginekologija ampak je Dr. Pušenjak al kaj je trenutno odsoten jest bi pa to rada mal prej vedla .. No tabletke jemles 21 dni pol je pa 7 dni premora .. jest sm si pa enkrat kar 8 dni premora vzela ker sem pac tablete pozabla doma in tist cas ko bi jih spet morala vzet me ni bilo doma .. a morm zdej jest vseh 21 tabletk vzet al samo 20 ? pa ce npr. vmes pozabis en dan vzet a moras vseeno vseh 21 tabletk vzet al jo za tist dan kr spustis ?

Hvala za odgovore

Živjo Lilly
Pa čeprav nisem ginekologinja lahko ti pa dam nasvet glede kontracepcijskih tabletk. Praviš, da si pozabila eden dan spiti tabletko nič hudega lahko danes ali jutri spiješ eno tabletko zjutraj eno pa zvečer in tako boš porabila vseh 21 tabletk. Nič ti ne bo škodilo, ker vem, da ginekologi tako priporočajo pa čeprav jaz nikoli nisem pila kontracepcijskih tablet sem pa zato ležala veliko krat na ginekološkem oddelku tako, da vem marsikaj. Saj veš, če si v bolnišnici, da marsikaj novega zveš tako sem pa jaz bila ogromno v bolnišnici ginekologije samo jaz sem imela druge težave, ki na srečo sem se jih rešila sedaj tu pa tam imam kakšen problemček ampak si ne belim glave zaradi tega.
Draga Lilly tako bi bil moj nasvet ti pa naredi po tvoji volji.
Lepo te pozdravlja marelica piši kaj Bay

Ja, se strinjam. Če se je meni zgodilo, da sem pozabila, sem tisto pozabljeno tabletko vzela takoj, ko je bilo mogoče, naprej pa kar po starem. Če jih jemlješ zvečer in si šele takrat prišla domov, lahko vzameš eno zvečer, eno takoj zjutraj, pa spet zvečer in redno naprej. Pa tudi če vzameš dve naenkrat ne bo nič narobe. Samo ne pozabljaj prepogosto – v tem primeru je bolje, da poskrbiš še za dodatno zaščito (za vsak slučaj).

ce ne veste ne dajat nasvetov.. ce pozabs vzet le eno samo tabletko, takoj poderes vso zascito za cel ciklus = do naslednje menstruacije, ker se porusi hormonsko ravnovesje.. sploh je pa nevarn ce pozabs vzet prvih nekaj tabletk.. se pravi da nikakor ne smes podaljsat na 8 dni premora!!! to vem zagotovo, ker sem jaz enkrat pozabila vzet ravno prvo tabletko in sem sla vprasat ce je kej narobe.. in so rekl da je ful narobe in da nej raj en mesec s kondomom sexam..
have fun 🙂

pejte s svojimi propblemi k psihiatru v privat ordinacijo pod niujno da vas nihče ne vidi in ne sliši, ker vaši problemi so samo vaši inm nekatere prav nič nas ne zanima ne vi ne vase tabletke

VEŠ, BOL DA ZAČNETA UPORABLJATI KONDOM, KER JE 100% PA ŠE ZDRAVJU NE ŠKODI!

mislim, da je najbolje, da nikoli več ne odpreš nobenega foruma, kajti, taki odgovori so zelo bolani. mogoče se pa že kar osebno odpravis malo proti bolnici polje, pa naj ti dajo ze na vratih jopico moj-moj, ker moras imeti najprej sebe rad, da ne boš več pisal takih izjav. ne bodi tako nesramen.

ce komu kej ne odgovarja naj si ne jemlje casa z branjem in pisanjem…

karina

Draga zala
Od srca sem se nasmejala tvojemu pisanju čisto pravilno si se odločila po mojem mnenju bi resnično tisti hudič rabil pod nujno jopiče.Tako kot je napisala karin komu ne paše naj bo tiho in naj ne jamra in naj ne piše. Ti pa HUDIČ pojdi v rit pa čimprej v najbližjo bolnišnico he he he res res res je tako.
marelica

Hudič je pretiraval, o tem ni dvoma. Lahko se pa tu tudi vprašamo, če je sprovocirani kaj manj kriv od tistega, ki provocira. Včasih se pač moramo zadržati, saj tudi provokatorji ne morejo nič, če se ne da nikogar sprovocirati.

Marelica in ostali: ne nasedajte provokatorjem, saj jim s tem omogočite željene učinke. Ni je hujše muke za provokatorje kot je smeh nesprovociranih!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close