Kontracepcijske tabletke
Pozdravljeni,
KT jemljem od aprila 2016. V prvem mesecu je bila vmesna krvavitev (zelo blaga).. od drugega meseca naprej brez kakrsnih koli tezav, tablete sem jamala redno, brez resnih napak. V decembru sem pozabila tabletko (nisem vzela 2 naenkrat, spomnila sem se prej..) in imela vmesno krvavitev (vrjetno zaradi vmesne krvavitve), takrat je bila odtegnitvena krvavitev zeli blaga.
Januarja sem imela zopet vmesne krvavitve, naredila sem test, bil je negativen. Odtegnitvena krvavitev je bila naromalna. V tem mesecu sem zopet imela vmesne krvavtve
Naj povem, da ni samo rjav izcedek, ampak kot prava M.
Ali sem dovolj zascitena?
Spostovani!
8 mesecev sem jemala tabletke Lindynette 0,075 mg. Zaradi ponavlajocih glivic in zmanjsane zelje po spolnosti mi je zamenjala za qlaira tabletke. Povedala mi je naj po koncani lindynette skatlici pocakam prvo menstruacijo (3dni) in naj popijem prvo tabletko. Zanima me ce bo po tem zascita ucinkovita.
Hvala!
Hejlaa!
KT jemljem že eno leto. Ta mesec pa se mi je zgodilo da sem koncala z krvavitvijo 11.2. zacela pa sem spet krvaveti 23.2.
Je možno to, da sem 18.2 vzela tabketko ob 21:00 in jo potem čez uro-dve izbruhala. Novo pa sem vzela komaj na drugi dan ob 21:00. So se krvavitve pojavile zaradi izbruhane tabletke? Do konca imam še sedem tabletk a že krvavim.
Hvala za odgovor!