Najdi forum

V kratkem me čaka pregled za službo, testirajo pa nas tudi na prepovedane droge. Na praznovanju rojstnega dne sem jedla kruh, za katerega sem pozneje izvedela, da vsebuje tudi konopljino olje. Strah me je, da bi bila zaradi tega pozitivna na THC. Bi se to lahko zgodilo?

Konoljino olje je pri nas legalno, velja za zdravilno in se prodaja večinoma v bio trgovinah. Ne vsebuje THC. Tak da brez skrbi..

Se iz srca zahvaljujem! NemirnaKri, prav pomirila si me.
A mi verjameš, da v nedeljo zvečer sploh nisem mogla zaspati, ker sem bila tako zaskrbljena! Gospa, ki je spekla kruh, mi je o dodatku konopljinega olja zaupala tako skrivoma, da se je slišalo, kot da bomo pa zdaj vsi zadeti. Potem sem pomislila, da obstajajo kukiji in da zakaj ne bi bil po podobnem principu tudi kruh.
Še enkrat najlepša hvala!

Daj se malo izobrazi!

razen če ga pridelaš doma…takrat ima sigurno thc

Konopljino olje ne more škodit, samo pomaga lahko, tako da ga kar mirno uživajte 😉 celo priporočljivo je, ker full dobro vpliva na celi organizem in tudi dejstvo, da se je veliko ljudi pozdravilo z njegovo pomočjo 🙂

Kdaj bo slovencem jasno, da je konopljino olje izdelano iz semen industrijske konoplje????!!!! In zaradi tega, ker seme ne vsebuje substance THC je to olje povsem legalno in NI NIKAKRŠNA DROGA,ampak je ZELO ZELO ZDRAVILNO.

Da je alkohol trda droga pa ZANIMIVO NE VE SKORAJ NIHČE ( pijejo ga pa vsi kot da bi bila voda! ). Kam pelje ta svet v tej državi, žalostno!

hehheheeh kristjan 28 respect 🙂

Božo že prejšnji komentarji ki sem jih zasledila so bili nesramni in absolutno v nobeno pomoč. Prosim če želiš pomagati svetuj in ne kritiziraj pa lp

New Report

Close