Najdi forum

Pozdravljeni,
imam taščo, ki pije že več kot 20 let. To njen mož mirno prenaša, otoka pa si ne upata nič, le trpita. Sicer ima obdobja pitja – 5 mesecov pije, potem nekaj časa ne, pa spet… Pred meseci sem kar reagirala tako, da sem šla do nje in ji rekla, da v taki situaciji se z njo ne bomo družili. KO se bo odločila za kakršno koli pomoč, smo ji na voljo. Naj omenim, da smo ji pomoč že ponudili, pa ne sprejme, dejansko ne vidi problema. S to mojo reakcijo sem prekinila stike med njo in mojimi otroci. Bila sem res pod vplivom čustev, zdaj pa me zanima, sem storila prav?

Naredila si, kot si takrat mislila, da je prav. Če se boš sedaj premislila, bo tudi čisto ok, saj se stvari spreminjajo, ljudje dobimo druge izkušnje, druge poglede.
Če boš začutila, da si ti, mož ali otroci prikrajšani za druženje z njo, brez dileme odidite na obisk.

Življenje je lepo in po nepotrebnem ga jemljemo preveč resno. In vsak dan lahko prinese nekaj novega.

I Domišljija je pomembnejša od znanja. Znanje je omejeno, domišljija pa poganja svet. Albert Einstein I Naročilo na ePosvet: https://med.over.net/svetovalec/andreja-verovsek I

New Report

Close