Najdi forum

KONEC in konec

Kaj naredim da me bo fant pustil? Sama sem mu obljubila, da ga ne bom nikoli in tudi vse obljube držim. Skupaj sva štiri leta, on je bil moj prvi, zdaj pa me nekdo drug privlači in o tem drugem vsako noč sanjam in ko seksava mislim samo še nanj, drugače me mine.

Ja a povedala mu pa tega nebi???Zacni tko da mogoc rabta mal casa vsak zase pa da bi rada se mal sveta spoznala pa mogoc pol z nim nadaljevala!!!Mogoc bo pa razumu sam tezk vrjamem!!!

ma ja nc ga jebat v glavo, po resnici mu povej, bo prej prebolu, ku pa ce bos rekla da rabta mal casa narazn. Ravnaj po svoje, to je samo moj nasvet 😉
LP Zlehty

MISLIM DA SE NE BO DOBRO KONČALO PREDVSEM ZATE.Po moje to ni fer do njega.Kak mu lahko nekaj obljubiš potem pa se tega ne držiš???? P……

Hmm, čudno ej?? Kaj naj narediš, da te bo fant pustil. že iztočnica za post je totalno smotana!! To da že zdaj varaš svojega fanta je itak nesporno, ker pri sexu misliš na drugega. Se ti ne zdi to svinjsko? Ne glede na to, da si mu obljubljala ne vem kaj, mu pač razloži kako in kaj je na stvari, da se ti je to pač zgodilo, da te drugi privlači. Si pač človek. Če je fant dovolj zrel in te res ljubi, bo se sprijaznil s tem, če pa ni in sta še oba dokaj zelena v teh zadevah pa se lahko začne kregarije, potem pa se vse skupaj zavleče, joka, stoka, dokler se potem res ne razideta. Matr, če že počneš take stvari pa še te naj bo toliko v jajcah, da mu to poveš, ker v vsakem primeru ne bo noben srečen. Ti pa v bodoče razmisli o dajanju takih nesmiselnih obljub. To se mi zdi tako, kot smotani Johnny Depp, ki si je dal vtetovirat Vinona 4ever. A je lahko bolj norega, kot da si daš vtetovirat ime svoje beybe ali tipa??

Ne se it igrice. Kar si obljubila si ampak stvari se spreminjajo. Ne bo se svet podrl če boš požrla obljubo. Če je tako kot si napisala boš samo trpela slej ko prej pa ga boš prevarala in vse bo še veliko huje. Povej mu da je konec. Ne pa mislit da bo vredu če boš z nekom samo zaradi obljube. Drugič pa da boš imela čisto vest ne obljubljaj večne zvestobe. (Nikoli ne reci nikoli, ker zarečenega kruha se največ poje).
PS: Preden boš z nekom šla v zakon pa moraš še marsikaj poskusit in še marsikaterega zamenjat, da boš v resnici spoznala kaj je ljubezen – Ljubezen in zaljubljenost sta dve popolnoma različni stvari. In nikoli se vezat na nekoga zaradi obljube, zaradi tega ker bi on trpel če ga pustiš, … Tu moraš poslušat samo srce.

Če vse obljube držiš, pa drži še to in kot pravijo šuti i trpi. Ja kolk si pa ti stara? Oprosti, ampak tako bedasto vprašanja, da dol padeš! Obljubila si mu, zdej pa…. Ej, haloooo! Folk se ne drži obljub k jih izreče pred zakonom al pa cerkvijo. Če ga maš rada (očitno ne) bod z njim, drgač mu pa povej kako čutš in sm prepričana, da bo kljub razočaranju vesel, da si bla odkrita. Igra na foro, kaj nardit, da te bo on pustu je zame zelo podla. A, bi ti rada, da se on počut krivga, ti pa izpadeš uboga?! Veš, kaj za pravo ljubeze bo treba bit pa mau bol resen. Še enkrat oprosti, če se ti zdi moje sporočilce grobo, ampak ma je pa res pogrelo. Upam, da boš premislila in naredila tako kot je prav.

Poli

Mislim, da si po štirih letih zasluži vsaj to, da mu poveš resnico…ne glede na obljubo. Sej ga bo ful prizadelo, ampak manj kot pa to da ga boš varala in delala podobne neumnosti sam zato, da te bo pustil! Pa še svoj ugled boš obdržala… Samo a si prepričana, da ga res hočeš pustit in da je ta novi vreden tega…Da ni samo prehodna zaljubljenost?!? Pazi, da ne boš na koncu ostala sama….

Evo, spet primer zenske, ki ni sposobna osnovne medcloveske etike! Pa
kaka zveza, kak fant in punca sploh sta to ??? Hkrati razmisljas, kako
narediti, da bi te pustil on, ker bi ti s tem izpadla navzven lepa, po drugi strani
pa se vedno spis z njim!! Pardon, ampak ko berem kaj takega, mi gre
dobesedno na kozlanje! Zenska draga, pa si ti ze kdaj slisala za nekaj
zelo imaginarnega, cemur se rece – vest ??? Pa ali si clovek, ali si kamen,
da lahko sploh tako razmisljas ?

Sorry, ampak zasluzila bi si jih nekaj z leskovo, pa nic drugega – biti v
zvezi z zensko, ki tako razmislja, bi bilo zame kazen, ne pa nagrada.

Oprostite, da sem se nekoliko ostro odzval, vendar se je vcasih treba.

Moje mnenje:

Vsakdo si lahko vsak trenutek premisli za vsako stvar. To je tvoja pravica.
Velika neumnost bi bila ostati z njim samo zaradi tega, ker hočeš držati obljubo.
Premisli, kaj si resnično želiš.

yesss, yesss, yesss, točno tako je!!!

Saj ga nisem prevarala, toda ali je fer da sem z njim če ga ne ljubim več. Ali je to fer do njega? Poleg tega sva skupaj od mojega petnajstega leta, kako naj vem če je bila sploh takrat prava ljubezen ali je bila pač samo nekaj otroškega kar je preraraslo v navado. Kaj je fer biti z nekom, ki ga ne ljubiš ali mu pustiti svobodo da spozna drugo žensko, ki ga bo bolj ljubila ali si ne zasluži tega? Jaz ga imam RADA, toda to je ljubezen kot jo čutim do brata. No kaj je boljše? Pustiti ga NE MOREM. Ker če bom sama naredila “finito” vem kaj bo z njim. On je šest let starejši od mene in jaz sem ga potegnila iz dna. Dokler nisva bila skupaj je preveč pil, kadil travo. S prejšnjo punco se je razšel, ker mu je rekla da ma premajhnega zanjo, a veste kako je to na njegovo samozavest vplivalo? Ko sem ga že hotela pustiti je rekel, da hočem pustiti zaradi istega vzroka kot prejšnja. Drugače pa obljuba je bila pač tako: ležita dva tesno objeta in fant vpraša dekle, če bo za vedno njegova in kaj reče dekle ? Jasno da reče da, ker takrat v to verjame in načrtuje hišo, otroke in še psa. Toda sčasoma vidi da ne gre. Kako naj bom z njim, če ga ne ljubim več, poleg tega se pa do mene obnaša kot do zadnje kante. Najprej s prijatelji na pivo, po dveh urah se primaje do mene, se skregava in se začne jokat kot kot otrok.Pa prav da je vsega on kriv, potem še denarnico kam vrže, skor steno suje,… Pa tko. NE iščem opravičila toda na ku… mi gre da mi hočte tle očitat da sem prasica, če sama vem da nisem.

HVALA

Jest te ne razumem….zakaj se vedno vztrajas s svojim tipom, ce tecno ves, da tako ne bo slo vec naprej, samo mucis se zaradi neke tvoje obljube, ki se je trmasto drzis.

Moj nastev: ne bit tolk trmasta in se pogovori s tvojim tipom (=pusti ga)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close