Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Končno IVF

Končno IVF

Danes je pa moj srečni dan. Končno sem dobila odgovor iz GK, da se lahko naročim v postopek IVF, vendar mi nekaj ni jasno: piše, da se lahko naročim od ponedeljka do petka in da bom dobila datum za sprejem v postopek in DA MORAM POKLICATI PRVI DAN MENSTRUACIJE. A to pomeni, da moram čakati do takrat, ko bom dobila M ali da pokličem sedaj in na prvi dan M še enkrat?

Hvala za odgovor in upam, da so vsaj katero izmed vas že napadli simptomi nosečnosti.

LP

Tako je ,pokličeš,ko doboš M .Naročena boš 22. dan ciklusa.Greš na vpis in gin .pregled.Dobič prvo injekcijo,povejo ti kdaj prideš na prvi UZ (15.dan po prvi inj.)
Katja

JAP. Katja ima prav!! No jaz sem bila naročena 21. dan ciklusa pa nič zato, kokr katera!

Datum:16.9.2002
Avtor:Karmen

Tudi jaz sem ena izmed srečnic,ki so dobile pošto iz GK,vendar imam problem,saj M nimam že 3 mesece in ne vem kaj naj storim.Irena je pisal/pisala:
>
> Danes je pa moj srečni dan. Končno sem dobila odgovor iz GK,
> da se lahko naročim v postopek IVF, vendar mi nekaj ni jasno:
> piše, da se lahko naročim od ponedeljka do petka in da bom
> dobila datum za sprejem v postopek in DA MORAM POKLICATI PRVI
> DAN MENSTRUACIJE. A to pomeni, da moram čakati do takrat, ko
> bom dobila M ali da pokličem sedaj in na prvi dan M še enkrat?
>
> Hvala za odgovor in upam, da so vsaj katero izmed vas že
> napadli simptomi nosečnosti.
>
> LP

Ja Irena, počakati moraš na prvi dan menstruacije in tisti dan poklicati za datum. Mogoče se celo vidive na GK, jaz sem pošto dobila prejšnji mesec in začnem s postopkom ta teden v petek.

Lep pozdrav!

Barbara

Verjetno je bil 22. dan sobota in so te naeočile na petek??

Da bil je petek 13.!!! Hahaha

Najbolje, da že sedaj pokličeš in poveš za problem, da ne bi slučajno po nepotrebnem čakala dlje kot je treba.

Lep pozdrav, se kmalu tudi vidimo.

Pa naj še kdo reče, da se na petek 13. lahko zgodijo samo grozne stvari! Veliko pozornosti posvečam številkam in 13. je bila v mojem življenju vedno povezana s prijetnimi dogodki. Upam, da bo tudi ta ostala zapisana med njimi.

In še to: če bom res naročena 22. dan M, bo po mojem izračunu ta dan:
13 !!! oktober!

LP se kmalu vidimo!

Jaz sem pa na petek 13.dobila M .Kaj praviš,nama je tokrat namenjeno???
Katja

New Report

Close