Najdi forum

Lep pozdrav !
Želela bi , da mi pomagate!In sicer… pred dvemi dnevi sem dokončno prekinila stike s svojim bivšim fantom!Hodila sva dve leti in pol in kar naenkrat se nisva mogla več sporazumevati!Natanko sva vedela kaj si želiva in z lahkoto sva si brala misli!Tako je prišel čas, da me je pustil!Vendar sva še vedno ohranila stike , pogovarjala sva se,se zabavala,občasno sva si tudi želela drug drugega in to je pripeljalo do sexa!Med tem časom sem tudi ugotovila, da me je pustil zaradi druge -3 leta starejše punce od njega!To se je začelo leta 98 pa vse do sedaj!To me je zelo motilo!On je želel ohraniti stike z menoj, jaz pa sem ga imela tako rada,da ga nisem mogla pustiti.On si je želel prijateljstva,a jaz sem vedela, da to ne more biti nikakršno prijateljstvo vendar zaradi zelo močnih čustev,ki sem jih gojila do njega ga nisem mogla pustiti!Vse to je trajalo do sedaj!To se pravi 3 leta trpljenja in vedno ponovnega prizadetja mene!Nazadnje sva se videla v nedeljo in bilo je zelo lepo,tudi sexala sva skupaj!Bilo je prečudovito!Ko sem ga vprašala v torek kako se je v nedeljo počutil je odvrnil:zelo lepo!Nato pa pride polom: v soboto me je poklical in sva se zelo kratek čas pogovarjala.Omenil mi je tudi, da bo odšel spat, ker je utrujen od službe!Jaz pa sem ga vedno rada presenetila in to se je zgodilo:odšla sem k njemu in ko sem vstopila v njegovo sobo sem zagledala njega in njo kako spita.Zbudil se je me pogledal, jaz pa sem odšla!To me je zelo pret-reslo!Tako se je vse končalo!Zelo mi je hudo -prosim pomagajte!!!

Edino kar ti lahko svetujem je to – popolnoma pretrgaj stike z njim, vsaj za toliko časa, da ga boš prebolela.
Ko sem prebrala tvoje pismo sem se takoj zavedla kako malo je manjkalo, da bi bila tudi jaz v takem položaju kot si trenutno ti. Pred petimi leti sem spoznala fanta, s katerim sva bila skupaj leto in pol. Po prekinitvi najinega odnosa, sva se še naprej videvala, kljub temu, da je imel on punco, jaz pa sem se tudi občasno videvala z drugimi. Seveda sva se še vedno privlačila in marsikdaj pristala v postelji. Najhuje od vsega pa je bilo to, da sem ga še vedno imela rada. To je trajalo kake pol leta. Marsikater večer sem prejokala doma, ker sem vedela, da se zabava z drugo, potem pa sem bila vsa srečna ko me je poklical, da sva se dobila. Tisti čas sem bila prava živčna razvalina.
Sem se pa en dan odkrito pogovorila sama s sabo – najprej moraš razčistiti s sabo – vedela sem, da najina “zveza” ne bo pripeljala nikamor. Nisem mu zaupala in niti nisem upala, da bova nekoč par, ker sem videla, da je zmožen z lahkoto varati partnerko. Dokler sem bila tako z njim si niti nisem mogla poiskati novega resnega partnerja, prvič zato ker sem ga imela še vedno rada, drugič ker nisem mogla biti nepoštena do drugih.
Sklenila sem čez noč prekiniti vezo in tako sem tudi naredila. Nisem ga poklicla, nisem dvigovala telefona oz. se javljala, če me je poklical in sčasoma je nehal. Še vedno je isti nestabilnež kot je bil, jaz pa sem srečno zaljubljena v krasnega fanta.
Ves čas pa sem se bala kaj bo ko ga bom srečala, bo iskrica zaskelela? Ampak ko sem ga nisem čutila nič, razen olajšanja, da se je vse skupaj končalo. Zato kar pogumno, najprej pa razčišči s sabo.

Veliko sreče ti želim

Tina

Vem, da je težko pretrgate tako tesne stike z nekom, ki ga ljubiš. Vendar tu je še ženska, s katero ima on odnose. Resda se lahko takole malce pozabavata, vendar ti tega ne priporočam! To je samo izkoriščanje.

Odločitev je tvoja, majči

Lahko ti svetujem iz ene podobne lastne izkušnje. Taka stvar, ko zalotiš nekoga, ki ga ljubiš z drugo osebo je kaplja čez rob. Najbolje je, da zdaj narediš črto čez njega, oz. da ga skenslaš iz lajfa. Vem da bo to zelo hudo, samo se splača, ker te v nasprotnem primeru čaka le podaljšanje agonije in non-stop sekiranje! Sem imel en isti problem z punco, ki je bila tudi totalni psihični nestabilnež in čustveni labilnež Vendar, ko je človek zaljubljen, spregleda marsikaj in je tudi zmožen odpuščati najbolj butaste stvari, misleč, saj bo v redu, mogoče pa še lahko gradim odnos in zaupanje na tisto nekaj dobrega….Pa potem ni in najboljše je res narediti konec vsemu. No skratka, v enem trenutku se mi je v zvezi z njo vse obrnilo za 180°, ko sem jo videl pijano v nekem pajzlu. Me je čisto prešinilo in sem se pošteno zamislil, kaj počneš s tako punco, ki te absolutno ni vredna in te ne spoštuje, kaj resnično mi nudi ta najina veza. Mi je bilo potem dosti lažje samo vem pa, da še vedno nisem čisto čez njo, ker ko jo včasih vidim me na izi iskrica zaskeli, čeprav nimam več nobenega stika. Poskusi ohranit neko mero samospoštovanja in ga skini iz življenja vsaj za nekaj časa. Težko je, ampak gre. Saj čas celi rane, ampak bolj važno je, kaj počenjaš med tem časom

lp

pa sm ze jst mislu k sm si skor zile prerezov zarad ene k je se vidu nism…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close