Najdi forum

Komu se moški čustveno odpre?

Bob Marley: “The biggest coward is a man who awakens a woman`s love with no intention of loving her”.

Recimo, da tale misel še najboljše opiše situacijo, katero doživljam, pa vendar…

 

Nisva se poznala dobro, le bežno, kolikor je bilo nujno zaradi posla. Ne morem reči, da mi ni bil všeč. Je bil. Pa vendar je bil srečno poročen, v srečni družini. Jaz pa v zadovoljivem zakonu, vendar brez tiste prave ljubezni.

Pa je »udaril«. Prikupno zmeden. Me zmešal. Dolgi telefonski pogovori, dvoumna sporočila, pijačke, moja ločitev, njegova ločitev,… Skozi pogovore sva se spoznavala v podrobnosti. O stvareh, o katerih ne govoriš s komerkoli. Po mojem mnenju.

Ok. To traja kar nekaj časa, govorimo o letih. Pa vendar ni nič konkretnega.

Sama vem, kaj čutim, kaj si želim. Če uspe, super. Če ne, obrnem stran in grem naprej, čeprav že zdaj vem, da bo noro bolelo.

 

 

Nekaj pa mi pa le ne da miru. Res ne. Komu se moški odpre? Zanimivo mi je, da se mi je povsem čustveno odprl, čeprav nisva bila nikoli kaj več kot bežna znanca.

Pozdravljena..

Moram rect, da se mi je zgodila podobna situacija le da sem jaz bil na drugi strani…moski se lahko zelo odpre, ce ima korist seveda in vidi da debata pelje kjer hoce on. Moj primer pa je drugacen saj me je partnerka varala dve leti brez besede, bila pri meni kot da ni nic in ko sem dobil na racunalniku shranjen tekst njihovih debat sem si zelel, da bi jaz toliko vedel od nje kolikor je povedala in pokazala njemu. Soocili smo se skupaj in on je brezskrbno povedal, da bo raje z druzino kot z njo. Enostavno je sel in je niti enkrat vec poklical. Hudo mi je za njo, zelel bi da sta skupaj, ker po tekstu sodec je bila prava pravljica…a kaj ko samo po telefonu. Priznal je da jo je lepo nategoval iz koristi. Ko je slisala to ni vedla vec kaj narediti…sedaj sva narazen ze nekaj casa in vidim da ni v redu. On pa enostavno sel in tega ne razume. Lahko bi saj je ona tudi tako naredila z mano… verjemi, da je odprtost misli zelo enostavna..lazi pa se bolj

New Report

Close