Najdi forum

komisijska trgovina

lep pozdrav vsem

Zanima me, ce kdo ve kje je komisijska trgovina z otrosko opremo! slisala sem, da nekje v Siski ampak ne vem tocno kje.

Hvala za odgovor

V Šiški sta dve in to trgovina Mulc nasproti tržnice oziroma zraven banke na Celovški in trgovina Šparovček če se ne motim. Za točen naslov poglej v imenik. Je pa super zaddeva jaz si s tem zelo pomagam. lp

Mi lahko katera pove v kateri ulici je banka oz. tržnica v Šiški??
Hvala

Šparovček je v Medvodah.

– OTROŠKA KOMISIJSKA TRGOVINA MULC, Celovška 87 (nasproti tržnice Šiška), delovni čas 10-18, sobota 9-12; telefon 505-52-96; dobro založena z oblačili in otroško opremo; cene zmerne;

-SMRKOLIN, Celovška cesta 179 (nasproti McDonalda-Šiška; telefon 01-507-47-27; dobro založena z oblačili in otroško opremo

– ŠPAROVČEK, Medvode; telefon 3616-126; dobro založena z otroško opremo cene nekoliko nižje kot v ljubljanskih trgovinah

Na Gorenjskem je v Radovljici trgovina
BRAZDA, Kranjska c. 23, Radovljica, TEL.: 041 989 393.

V škofji loki imamo komisisko trgovino ZAJČEK kjer imajo novo in rabljeno otroško opremo tel. pa ne vem lahko pa se pozanimam če bi bila zaiteresirana.

Največ oblačil imajo v trgovini Mulc in Smrkolin; v Šparovčku imajo le opremo /10-15% nižje cene kot v LJ.

V trgovini Zajček je na razpolago le nekaj opreme – cene nižje kot v LJ.

Trgovino v Radovljici pa ne poznam.

New Report

Close