Najdi forum

Misel Alberta Schweitzer – ja:

Kdor je prepričan, da je kristjan zato, ker hodi v cerkev, se moti! Človek ni avto,
četudi stoji v garaži.

Kaj pravite na misel tegale Alberta?

Lep dan, pa malo več sonca, kot ga je pri nas!

Jani

p.s. Klepetavc mi ne dela, torej me ni tam :((

m a janiiii..zakaj!
Nastelej usekaj pa not pad..te cakamo..ajdi

Ma, ko pa nimam kaj več naštelati, usekati…oja to bi pa še lahko..pa nič ne morem…

Pa, kdaj kasneje….če se bo preklopilo :))

Lep dan, Perla!

Jani

Ja, a ni to logično, da zgolj hoja v cerkev pač ni dovolj???

Kaj ti pa treba prklopt..a ti pomagam..ma sej sva oba mislim soseda..sosedom je treba pomagat..dej bom prletela..mislim uletela..

Na resnice ni komentarja. Lahko dodam: Duhovniki neradi slišijo Kristusove besede, da je Bog je bolj zadovoljen s spreobrnjenci kot tistimi, ki ga častijo in molijo…
vse lepo,
Pepi

Ok, kaj pa to, da človek ki stoji v garaži še ni avto 🙂

Lp Jani

Perla, mislim, da bo potrebno priklopiti sistemca, da bo poprvavil nastavitve firewalla….
Hvala za pomoč in sočutje, perla!

Jani

Bi rad zvedel razliko med bogom in avtom ?

Matr jani ti pa si na en k…
hihihi
brez zamere..je samo hec!

A si ze kdaj razmisljal,ker je vsako nedeljo pri masi..

Ajd, reci! Mora biti, ena rrazlika :)) Sicer pa lep dan, pr’jatu!

Jani

Saj nimam nič proti hoji k maši, toda zgolj to te še ne naredi kristjana, čeprav se zavedam, da veliko t.i. nedeljnikov misli prav to. Taka je pač naša slovenska folklora. Biti kjristjan ni toliko pripadnost kot delovanje. Kaj dela kristjan, pa meda vsi vemo.

Perlaaaaaa!!!!!! Hvala, vzamem kot kompliment, ampak kaj je tisti k… kaj me firbec matra…. aj, aj….

Stari , prijatu če bi jaz vedu bi že na začetku povedal …………………ne vem
lep dan ti želim !

Veš ker hodi v nedeljah k maši? Tudi mi reveži, ki imamo šoloobvezne otroke, pa morajo vsako nedeljo k maši, zato, da dobijo listke, ki jih potem limajo v ene knjigce…. Klinc pa taka cerkev…. niso nas tako učili, ne…. zdej se kar nekej grejo…..

Lep pozdrav…aleluja!

Jani

Nisem mislila te Jani..tistih,ki se venomer trkajo po prsih,kako so posteni..in kako zivijo..”po bozje”..tisti,iz katerih veje sama dobrota..pa ljubezen..pa..ehhh sej ves..
Tisti,ki imajo skoraj rezerviran sedez..vsakic na istem mestu,boh obvar,ce se slucajno usedes tja..
Ma sej ni vredno besed!
Pozdrav!

Aja, kdo je vsako nedeljo pri maši? To so pa tako različni ljudje, da bi prov lep pušlc naredu iz njih.

Kaj ni vera skupnost vseh dejanj in vseh misli
in tega , kar ni ne dejanje ne misel , marvec cudenje in presenecenje , ki se nenehno poraja v dusi , tudi kadar roke klesejo kamen ali vodijo statve ?

In ce zelite spoznati Boga , si ne belite glave z resevanjem ugank.
Poglejte raje okrog sebe in videli ga boste, kako se igra z vasimi otroki.
In poglejte v nebo;videli ga boste , kako potuje na oblakih , kako siri roke v blisku in sestopa v dezju.
Videli ga boste , kako se smeje v cvetju , se nato dvigne in niha v vejevju dreves.
(Kahlil Gibran , Prerok )

Jaz sem verna.
V cerkev hodim obcasno , da se tudi tam v miru in tisini srecam z Bogom. Ne pri masi.

lp a.

Andrejka no coment..resnicno lepo..grem se enkrat brat!

New Report

Close