Najdi forum

kolki

Pozdrav,

šele sedaj sem dobila napotnico za slikanje kolkov. Hčerka je stara 2 meseca. Ko sem klicala za slikanje, so mi v večini centrov dali datum šele čez 2-3 meseca.
Imate mogoče kakšno tel. št. (lahko tudi samoplačniško) kamor bi peljala hčerko na slikanje kolkov.

Hvala in lep dan,

Jerneja

Pozdravljena!

Ne posedujem podatka o vseh izvajalcih diagnostike razvitosti kolkov pri otrocih. Če Vam bo kaj v pomoč,pa posredujem naslov najverjetneje samoplačniške možnosti: Diagnostični center Murgle, tel. 200 09 10.
Srečno!

***************************** Irena Ahčin, patronažna med. sestra.

Hvala,

ampak žal tukaj so mi rekli, da ne slikajo kolkov. Sem čisto obupana – spoh ne najdem, kje bi lahko slikali, razen v centru LJ, kamor pa sem naročena šele čez 2 meseca.

lp

Hoj Jerneja,

pokliči v kranjsko porodnišnico. Tudi mi smo na napotnico dobili datum šele čez 3 mesece. Ker pa smo se odločili za samoplačniško varianto, smo plačali 5.000 sit in bili na vrsti v roku enega tedna. Mislim, da smo bili pri dr. Kovačevi.

Zdravo!

V Šempetru delajo UZ kolkov vsak torek in se ni potrebno naročiti. Potrebuješ le napotnico, ni samoplačniško.

Mi smo šli tja, bili takoj na vrsti (če je potrebno čakati,čakaš res zelo malo časa), počakali na izvid in to je bilo to.

Lp,mamica

mateja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close