Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Kolikokrat se videvate s punco/fantom

Kolikokrat se videvate s punco/fantom

Mene pa zanima,kolikokrat na teden se videvate s svojim fantom/ punco in koliko ur dnevno ste skupaj…kam greste najraje na zmenek?

Ja včasih sva bla po osem ur skupaj dvakrat na vikend, sedaj pa vedno manj..

Oh jz sm promer zase. Punco mam slovenko sam žvi v Švici! Tko da se vidva 3-4x na let! Drgač pa sva bla full skupi. Tud po 8 ur tko k prav Musich! AJDE!!!

Midva sva kar bliz doma, zato se vidva skoraj vsak dan. Najraj se vozva s kolesom, igrava basket, se sprehajava po hosti, greva na sladoled ali v kino. Če kaj rabiva, greva pa tud nakupvat. Kok časa sva skupej pa je odvisno od dela , ki ga mava doma.

S fantom se obvezno vidva v petek, soboto in nedeljo. Skupi sva od treh popolne pa do noci.
Med tednom pa odvisno od tega kolk sva kej zmatrana od vsega. Recmo ta teden se med tednom nisva nic vidla (razen ponedeljek, ker je bil praznik), pride pa teden k se med tednom tud vsak dan vidva po vsaj dve – tri ure.
Glede na to da sva skupi ze kar neki casa, na zmenke ne dajeva vec tolk kot mogoce vcasih, nic vec ne planirava. Zdej kar pride oprava skupaj, to pa so razlicne stvari, vcasih samo lenarva, gledava TV, greva na sprehod s psom,…. cist take preproste stvari…. nic posebnega bi kdo rekel!

s fantom se vidva usak dan razen ko je sola ali pa ce gre ker od naju s starsi na dopust!!! na zmenek amm … najraj se zapeljeva do domzal pa tko se mal zafrkavava kar je najbols!!!:)

cauci

Midva se vidva vsak dan. Je pa zanimivo, da sem prej, ko sem bila samska, misla da je čist dovolj, če se vidiš s tipom cca. 3-4x na teden. In mi ni blo jasno kako lahko ljudje kr naprej skup tiščijo. Ampak zdej, zdej pa če se slučajno zgodi, da se en dan ne vidva, mi je že dolg cajt za umret. Po urah bi pa težko rekla, včasih pride prej (če pride kej pomagat-uff je priden), drgač pa okrog 20h, pa prespi al pa ne. Nimam pojma, nisem še nikol računala urnih postavk. Zmenki – ti so zdej, če gledamo v pravem pomenu te besede, že redkost. Vglavnem sva pri meni, potem pa razne pijačke s prijatelji, pa izleti in vikendi na morju. Ko pa si želiva malo bolj romantičnega vzdušja greva na večerjo, nato pa domov in nadaljujeva z masažo, kako pa se zaključi pa veš. Skratka počneva čist vsakdanje stvari.

Poli

…vsak dan, kolkr se da- pa greva z bicikli, pa u hribe, pa v gozd,… bl kot sva skupi se bl hocva bit skupi…

Medva s fantom se vidiva ene 4x na mesec mogoče kdaj 6x, ker hodim drugam v šoo in sem v domu…takrat sva po nekaj ur skupaj , tp je zelo malo in takrat greva na kak miren kraj kjer se pogovoriva o vsem in se crkljava.

S punco bova skupaj tri leta pa se še vedno pogrešava, če se ne vidiva kakšen dan. Na začetku pa sva se dobivala 3-4 x na teden, v mestu, po 5 ur (sej veš, spoznavni pogovori, pa to…).Sedaj še ne živiva skupaj, ampak komaj čakava, da bova.Drugače pa je sedaj vse skupaj bolj na izy in velikokrat lenariva pred TV in se stiskava…

Ljubezen se ne meri po dnevih, urah, zmenkih… ljubezen peprosto je , in je s tabo vsk dan , vsako uro !

midva se vidva pa 2x al pa z izjemami 3x na tedn.. na začetku sva se vidla pa po 1x na tedn k sva eno uro vožnje oddaljena.. ;(( hodva že leto in pou, pa mi je 2x na tedn TKO malo.. sej še eno leto, pa bova skupi dost več.. upam 🙂

z mojo se vidva vsaj 6x na teden po ene 4ure ali vec.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close