Kolikokrat?
‘Bro jutro Marija!
Glede na to, da vedno zamudim smetano vsega dogajanja na forumu ;), sem se odločil, da uvedem stalno dežurstvo na forumu. Jutri pripeljem v službo posteljo in hladilnik, nadure bodo pa sedaj moja preokupacija. Potem bom pa videl, a bom prišel v “štih” ali ne :))
Še eno lepo jutro in še lepši dan…..vsem, ki ste že tu!
Jani
Jure1, ne da bi bilo ravno preveč, sem že povedala, da niti preveč, niti premalo, toliko, da se čez vidi. Gre bolj za to, kako aktivne so te minute. Tisto prej in tisto pol (mimogrede, a ti veš, katere tri stvari so najlepše v življenju? Da?Ne? Torej, en kozarček – recimo, traminca prej in en cigaretek – za kadile, pol!) ni v popolnosti všeto v teh 32 minut. Je pa tako, Jure1, da pes, ki veliko laja, malo grize!!
Marija
Hojla!
Je kriza, je!
No en vic na to temo!
Pride psiholog v eno odročno vasico delat anketo o tem kakšno povprečje seka imajo vaščani.
Zberejo se vsi v zadružnem domu in psiholog začne malo z uvodom, pove povprečja seksa po svetu nato pa pravi:
“Zdaj bomo pa nardili tudi pri vas anketico. Prosim, da odgovarjate po pravici. Koliko vas seksa vsak dan?”
V dvorani dvigne roko petina ljudi!
Uredu uredu, to je dobro. Koliko vas seksa vsak teden 1x?
Dvigne roko polovica ljudi.
Dobro, dobro zapisuje psiholog. No, koliko vas seksa 1x na mese?.
Dvigne roko nekaj ljudi. Tudi to je v redu. Ali smo koga izpustili?Ali kdo seksa 1x na leto?
Dvigne roko en preplašen kmet, ki pa se smeji in smeji? “Jaz” “No, sem že zapisal” reče psiholog in vpraša: ” Zakaj pa se tako smejite?”
Zato KER JE GLIH DONS TO! (danes je leto na okrog)
Včasih sem se temu vicu močno smejal, sedaj pa se samo nasmehnem ker počasi vse skupaj postaja res!