KOLIKO VAS BO?
hy,
mene pa zanima ali sem ze v IVF postopku, saj sem danes klicala na ginek. ker sem dobila M, ker moram na ultrazvok, ki ga imam 5 dan M, potem pa IUI ?
Danes me je namrec vprasala sestra, ko sem se narocala na UZ, ce se narocam na Uz pri IVF. Cudno, saj vec ne vem kje sem. Jaz ze imam namrec preglede za sabo kot so HSG, UZ-normalni, progrestron,…Laparo pa se ne-kaj pa je to?
Kako dalec je se do tega, da me prav umetno oplodijo?Koliko pregledov, pogovorov,???? Meni se ze mesa od vseh teh izrazov iz foruma, vsaka ima svoj vrstni red pregledov: Polno glavo ze imam s skakanjem v bolnico,cakanjem, tezenjem v sluzbi, ker manjkam, …itd.
Zakaj moramo vse to prenasati, zakaj nam ne uspe po normalni poti, tako ko to na zelo lahek nacin uspe drugim, ki si tega ne zelijo,zakaj, zakaj., kaj sem delala v zivljenju narobe, da me zdaj bog kaznuje , zakaj, zakaj, zakaj, …..jaz vec res ne morem vec tako dalje. Kriza, kriza…..
Hvala da me prenasate, mogla sem se potoziti
Hana
Draga Bianca
He he he imaš na 13-tico kot sem imela jaz 13. 2. in mi je uspelo heeeee ti bo srečo še prinesla ta 13-tica verjemi. Jaz sem mislila ehhhhhhh je 13-tica pa sem se krepko zmotila in se je moj pikec prijel………
Želim ti, da ti uspe uspe uspe……… VSO SREČOOOOOOOOO!!!
Lep dan še naprej
Doroteja
P.S. Ostalim ženskam isto želim vso srečo in, da do konec tega leta bodo bile vse teme sem noseča uspelo nama jeeeeeeee jupiiiiiiiiiiii………
lp, Doroteja