Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost KOLIKO VAS BO?

KOLIKO VAS BO?

Koliko vas septembra pricne s kaksnim postopkom na GK in kdaj ce nisem prevec radovedna?
Me zanima na kaksno gneco se naj pripravim, he he he!!!!
No jaz grem v bistvu samo na prvi gin.pregled in da mi gin.predpise stimulacijo za IVF.
Jaz sem narocena 13. septembra!!!!!!!!

Hojla!

Jaz začnem z IVF 20. septembra.

Lp, Barbara

No, jaz pa sem govorila ravno s sestro Gino in ji povedala, da kljub temu, da sva se z dr.Drobničem dogovorila, ne bom začela z iVF v septembru. Bom počakala, da se malce poleže vse skupaj – predvsem v moji glavi.
Želim vama veliko, veliko seče!

Jaz sem naročena 11.9., ampak mislim, da samo na posvet, kako dalje (ali bodo še vztrajali z IUI, ali me bodo končno poslali na HSG ali LAPARO…)
Tako sem upala, da mi ne bo treba spet v to našo nagravžno, hladno bolnico, ampak žal…
LP, Jasna (danes z nekimi črnimi mislimi)

Jaz začnem septembra z IUI (prvi postopek), ne vem še točno kdaj, ker čakam M in bom potem dobila datum. Na žalost nič ne kaže, da je ne bo :(.

Punce, zgleda, da bo kar gužva!

LP, Andreja1

hy,
mene pa zanima ali sem ze v IVF postopku, saj sem danes klicala na ginek. ker sem dobila M, ker moram na ultrazvok, ki ga imam 5 dan M, potem pa IUI ?
Danes me je namrec vprasala sestra, ko sem se narocala na UZ, ce se narocam na Uz pri IVF. Cudno, saj vec ne vem kje sem. Jaz ze imam namrec preglede za sabo kot so HSG, UZ-normalni, progrestron,…Laparo pa se ne-kaj pa je to?
Kako dalec je se do tega, da me prav umetno oplodijo?Koliko pregledov, pogovorov,???? Meni se ze mesa od vseh teh izrazov iz foruma, vsaka ima svoj vrstni red pregledov: Polno glavo ze imam s skakanjem v bolnico,cakanjem, tezenjem v sluzbi, ker manjkam, …itd.
Zakaj moramo vse to prenasati, zakaj nam ne uspe po normalni poti, tako ko to na zelo lahek nacin uspe drugim, ki si tega ne zelijo,zakaj, zakaj., kaj sem delala v zivljenju narobe, da me zdaj bog kaznuje , zakaj, zakaj, zakaj, …..jaz vec res ne morem vec tako dalje. Kriza, kriza…..
Hvala da me prenasate, mogla sem se potoziti
Hana

Draga Bianca
He he he imaš na 13-tico kot sem imela jaz 13. 2. in mi je uspelo heeeee ti bo srečo še prinesla ta 13-tica verjemi. Jaz sem mislila ehhhhhhh je 13-tica pa sem se krepko zmotila in se je moj pikec prijel………
Želim ti, da ti uspe uspe uspe……… VSO SREČOOOOOOOOO!!!

Lep dan še naprej
Doroteja

P.S. Ostalim ženskam isto želim vso srečo in, da do konec tega leta bodo bile vse teme sem noseča uspelo nama jeeeeeeee jupiiiiiiiiiiii………

lp, Doroteja

Jaz imam jutri prvi pregled na gin.v Lj.,tako da bom že jutri zvedela kako in kaj naprej.Za mano so že HSG in LPSC,upam samo,da mi na HSG ne bo treba še enkrat,ker imam slabe,predvsem pa zeloo boleče spomine nanj!
LP,vodnarka

Hana
ce si za IUI, potem to se ni IVF. Pocasi, pocasi – ceprav vem, da se vlece… Meni ze 4 leta…

Joooooj Doroteja ko bi te le bogec uslišal, upam, da bo 13-tica tudi zame srečna številka!!!!!

Ja mislim, da ne bo prevelike gužve na GK!!

Lep in uspešen dan vam vsem skupaj želi Bianca!

New Report

Close