Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Partnerska in družinska posvetovalnica Koliko teženja prenesejo moški, preden se jim zmeša?

Koliko teženja prenesejo moški, preden se jim zmeša?

Koliko teženja prenesejo moški, preden se jim zmeša in vse skupaj nekaj pošljejo? Čakam, da se cucek pokaka in stojim pri parkirišču. Pride ena zelo fletna ženska, tam 30 let. Čez eno minuto, maksimalno dve pride moški, isto 30 let. In se je začelo. Da ona ga čaka že 15 minut. Da kot budala stoji na parkirišču 15 minut, da kje se je obiral, kaj je delal, kaj si on misli. Potem pa, ali on ne vidi, kako umazan je avto (mercedes je bil). Da kako si on predstavlja, da bo njo vozil v tako svinjskem avtu. Da če je njemu vseeno, ko je sam, da zanjo ni vseeno. In da drugič se ona z njim ne bo peljalal. In tako naprej, ni nehala. Potem se je cucek pokakal, onadva pa sta še vedno imela razpravo in sem šla. Ni mi jasno, koliko tega moški prenesejo, preden se jim zmeša in enostavno grejo? Tudi po trgovinah, ko kdaj slišim kakšen par. Daj to, daj ono. Hočem to, brez tega ne morem, nesi to, pojdi iskat ono. Tega se ne da prenašati. Včasih se mi moški res smilijo.

Ja, tudi sama kdaj poslušam ženske, ki jim kar naprej nekaj ne paše. Zmagovalca pa sta najina soseda (iz sosednjega bloka), ki sta se preselila pred kakšnima 2 mesecema. Od takrat naprej je vsak dan na sporedu neprekašljivo vpitje (sliši se predvsem žensko), da pa bi zaprla okna, jima niti na kraj pameti ne pride. Tako vsi hočeš nočeš poslušamo, kako je zabit, pa len, pa fukjen, pa da ne zna seksat, da je ni orenk pof… že 14 dni ipd….
Ne vem no, saj tudi jaz včasih mojemu težim. Priznam. Vendar mislim, da me v tem prekaša kar nekaj cvetk.

Lahko bi vsaj napisala da se pes pokaka. to zgleda kot da ga imaš za nekaj manj. Oni mosški pa si je sam kriv. Sem prav vesela da sem žesnka. Imamo magično moč nad nasprotnim spolom.

Ah, daj no. Cucek lahko razumeš tudi ljubkovalno, ni nujno slabšalno. Tudi sama našega kužka kdaj poimenujem cucek, pa ga nimam za nekaj manj. Nasprotno. Je najbolj scrkljan “cucek” daleč naokrog.
Sicer si pa skrenila s teme. Le zakaj se vpikujete v vsako napisano besedo?! Point je v tem, da ženske včasih res preveč ponižujejo svoje partnerje pred drugimi ljudmi. Kaj počnejo doma, je njihova stvar, lahko bi se pa zadržale vsaj zunaj.

Verjetno isto kot ženske…..

A se ti res zdi, da ljudje, ki ne marajo živali, trikrat na dan sprehajajo psa? Ne, cucek ni bilo mišljeno slabšalno.

V okolju, kjer sem včasih živela so bili cucki vedno nekaj najnižjega in če je kdo bil jezen na psa je rekel cucek izgini ali pa če je bil na koga je zen mu je rekel kaj misliš da sem cucek ali kaj podobnega. Cucek je bila najpogostejša žaljivka in me je motilo. Zato sem to misla. Vedno se mi je zdelo da ljudje ki rečejo svojim psom cucki, jih imajo za nekaj manj. Vsaj tam je bilo tako, ampak vidim da ni več. Oziroma jim, ljudje, kot ti tako rečejo čeprav jih nimaj oa nekaj manj. Jaz poznam eno ki na ves glas kriči, v hiši na otroke in moža. Sliši se še daleč na okrog, včasih je takšno grzono dretje da misliš da je akj hudo narobe, dere se kot bi jo nekdo klal, enkrat ji bo grlo ven skočilo. Pri takšnih so si moški res ubogi.

Joooj, kam se je razvila debata o “trpežnosti moških” :)))))))))

…. v pobiranje pasjih iztrebkov :)))))))))))))))))))

No, bom pa še jaz malo nasmetila debato, ker me je tale “ovinek iz teme” spomnil na tale vic:

Nekje v Ameriki so v enem trgovskem velecentru, ki je prodajal vse
živo, zaposlili novega prodajalca. Šef mu je rekel, da bo najprej en
teden poskusno in če se bo izkazal, ga bodo vzeli za stalno. Ko gre
šef čez eno uro na obhod, vidi, da ima tale novi prodajalec stranko.
Diskretno se približa in posluša.

“Gospod, tale ribiška palica je vrhunski izdelek. Z njo boste ulovili
same kapitalne ribe.”

“Vzel jo bom!”

“Kaj pa vabe imate?”

“Ne.”

“Potem vam priporočam tole torbo v kateri imate vabe za vse vrste rib.”

“Vzamem!”

“Kaj pa škornji?”

“Nimam”

“Glejte tele škornje, kot bi bili narejeni samo za vas!”

“Vzamem!”

Potem mu je prodal še brezrokavnik, pa klobuk, pa torbo za malico, pa
mrežo……

“Kaj pa čoln imate?”

“Ne…”

“Poglejte tega lepotca. Z njim se lahko peljete na sredo jezera in tam
popolnoma v miru lovite.”

“Vzamem.”

Kakšen avto vozite?”

“Corvetto….”

“Jooj, s športnim avtom pa ja ne boste čolna vlekli…. Glejte tega
Jeepa z V8 mašino. Z njim boste brez problema vlekli čoln tudi po
najslabšem terenu”

Možakar je navdušen in tudi Jeepa kupi brez obotavljanja. Ko odide,
šef presrečen skoči izza polic in vzklikne:

“Pa vi ste genij! Človek pride po ribiško palico, vi pa mu še kup
opreme, pa čoln in Jeepa prodate! Česa takega pa še nisem videl!”

“Gospod šef, ne bo čisto držalo, tip ni prišel po ribiško palico, pač
pa po tampone za svojo ženo, pa sem mu rekel, da če že ne bo seksal
čez vikend, naj gre vsaj ribe lovit….”

Kot dokaz, da ženske dejansko smo ena težka in zoprna bitja. Vsaka se je v nekaj vtaknila, takoj, tema je seveda šla po zlu. In tako je tudi v resničnem življenju.

Jaz sem “cucek” razumela ljubkovalno.
Jaz sinu recem “mulc”, pa ga neizmerno ljubim.

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Jaz sem pa ena tistih, ki se zna v trgovini obupno obnašat do moža. Včasih si potem mislim: Le kaj si zdaj mislijo o meni, ko so to slišali? Fora je v tem, da drugače nisem taka (vsaj mislim, da ne), samo te štacune so ratale tako hiperaktivne, pa luči, folk, zaprti prostori, mal klavstrofobija, da ratam res živčna. Jaz bi rada na hitro opravila, on se obotavlja, potem mi ne paše ono, tretje, in skasira kakšno. Verjemite, če bi bile vse take kot v štacunah, bi bile vse samske. Takoj ko pridem domov in se umirim, se skuliram. Znam biti tudi zlata. :))
Zato če se le da, nakupujem sama. Skupaj greva samo kam dlje, ker je v naši okolico bolj beda od trgovin, sploh tekstilnih.

HIHIHIHIHI

MIDVA SVA KAR OBA NORA, PA ŠE CUCEK SPI V NAJINI POSTELJI

srečno Bodi, kar si, ostalih je tako že preveč!

ženske kričijo na moške, ker so cunje … ker ne znajo nič narediti,nič videti, ne da bi ženska rekla na glas v dobrem primeru oz. kričala v slabem pomenu … dve levi roki … to je to … ker so nesamozavestni, pa traja veliko časa ..

New Report

Close