Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje Koliko pred rokom ste dobile izpiske plač iz službe?

Koliko pred rokom ste dobile izpiske plač iz službe?

Zanima me, koliko pred rokom ste dobile izpiske plač iz službe, da ste jih odnesle na CSD? Rok je 60 dni prej, jaz pa izpiskov še nimam. In katera je zadnja plača, ki pride v poštev?

Staša,
kolikor vem , je potrebno, da sama poskrbiš za izpolnitev obrazca in ga odneseš na CDS. Kdaj boš to storila , je torej odvisno od tebe in ne delodajalca.

Za potrdilo o placah moras v sluzbi zaprositi sama, obrazec pa dobis na CSD ali pa ga potegnes iz interneta.

Jaz recimo imam rok v januarju 2004, nastop porodniske 14.12.2003, za potrdilo o placah sem prosila predzadnji teden v oktobru in ker sem zvedla, da lahko vse vloge dam ze v oktobru (se pravi prej kot 60 dni pred rokom), sem jih tudi ze vlozila pred koncem oktobra. Ha, kateri mesec so mi pa zadnji upostevali… jej, pozabila, ampak je bila ali septembrska placa, ki sem jo dobila v oktobru ali pa avgustovska, ki sem jo dobila v septembru. Pogledas lahko na stran CSD Ljubljana Siska, kjer odgovarjajo na taka vprasanja ali po poklici CSD.

Saj sem že zdavnaj dala obrazec v službo, pa ni še nič!

Jaz imam tudi rok v januarju in bom vlogo na CSD oddala v tem tednu. Upoštevali pa so mi plače od novembra 2002 do oktobra 2003!
Opomni malo tiste v službi da ti že enkrat izpolnejo obrazce!!!!

Lep pozdravček.

Mene zanima če katera ve kako je če imaš pred nastopom porodniške 6mes. delovne dobe, kako ti računajo porodniško?

o kakšnem obrazcu je tu govora? a mogoče za starševski dodatek?

mislim da sem že v zamudi, glede na to imam rok 21. jan!

Za mankajoče mesece (da jih naberejo skupaj 12) vzamejo 55% minimalne plače v RS.

Brest, midve pa obe nastopiva porodniško na isti datum 14.12. mogoče bova na isti datum rodili !!! Verjetno imaš rok 12.1.04′

Ravno danes sem naši računovodkinji dala papirje za izpolnit. Mani bodo plače obračunali od novembra 2002 do oktobra 2003. Obrazce na CSD bom oddala naslednji teden.

veliko sreče

Za oddati obrazce ni panike. Jaz imam rok 18.1., pa jih še nisem, ker sem izračunala, da bom imela višje povprečje, če mi upoštevajo še novembersko plačo, ker so mi začetku leta plačo dvignili …
Na CSD so rekli, da tisti rok 60 dni ni tako pomemben …

Ne zanašaj se preveč na besede, roki so še kako pomembni

Oh, sele danes videla. Rok imam 11.1.04, ampak glede na to, da se tocno ob roku rodi le 4% otrok, bomo videli kdaj bo 🙂 Mogoce pa naju bo podmladek presenetil ze pred novim letom 🙂

New Report

Close