Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija koliko časa v morju?

koliko časa v morju?

Pozdravljeni,

imam eno krajše vprašanje. Z našim enoletnikom gremo na dopust. Mali v morju res uživa. Ta vikend se je prvič kopal, ampak jaz sem ga po cca 15 min dala ven iz vode, čeprav bi on še kar ostal. Ne vem ali naj “poslušam” njega, ali naše babice :). Na plaži bomo kakšni dve urici zjutraj in še kaj po 17, 18h. Zanima me, koliko časa je lahko v vodi?

Hvala in LP

Draga Valentina,
otroci neizmerno uživajo v vodi. Verjetno se bo namakal v bazenčku za otroke, kjer je voda še toplejša. V morju običajno ne uživajo, ker jih je strah širnega morja. če pa, potem morda res le 10 minut (voda ima nekje 27 st.). V bazenčku pa ima voda lahko tudi 30 in več, tako da skoraj ni nevarnosti, da bi se preveč ohladil. Moji so običajno že čisto modrikasti prišli ven, ker jih ni bilo mogoče spraviti ven. Ampak res kasneje, po 3. letu.
Torej, v bazenčku, kamor date morsko vodo, ki se bo pogrela še dodatno, lahko uživa tudi malo dlje.

lp
Tanč

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close