Koleno-ligamenti
Torej tudi jaz imam te probleme,lani februarja sem si udaril koleno in posledica tega je bila da sem potem 2-3 tedna imel občutek nestabilne noge,občutek da če bi zravnal nogo bi se mi v kolenu zlomila naprej,seveda trma nič k zdravniku,prenehal z rekreacijo da se je stanje izboljšalo potem pa počasi nazaj na kolo včasih tudi tek in je bilo v redu,no včasih po kakem dolgotrajnem naporu sem začel čez dva dni malo šepati pa se je potem umirilo,po LJ maratonu pa sem se odločo da bom odšel k zdravniku.
Diagnoza z MRI levega kolena je tendinitis tibialne insercije patelarnega ligamenta + parcialna lezija posteriornega kruciata,torej sem prenehal z vsemi aktivnostmi za 1 mesec,bil na fizioterapiji sedaj me pa zanima kakšen mora bit občutek da lahko začnem spet z aktivnostmi,bolečine sicer ne čutim je pa nek tuj občutek v kolenu,si pa večinoma povezujem koleno z elastičnem povojem,ker imam včasih občutek kot da bi imel napihjeno koleno.A je boljše da mirovanje še podaljšam ali lahko začnem z aktivnostjo in kaj je boljše kolo ali tek,star sem pa 35 in zaposlen kot kovinar.
Hvala in lep pozdrav Peter