Najdi forum

Pozdravljeni,
Že tri tedne imam bolečino v levem kolenu. Bolečino sem začutila med tekom, prav tako sem bolečino začutila v predelu golenice na notranji strani. Poleti, ko sem igrala tenis sem pri doskoku začutila močno pekočo bolečino na zunanjem stranskem predelu kolena. Ko koleno upognem, mi poka in se prestavlja. V službi, ko sedim čutim neko topo bolečino, včasih se mi zdi, da kolena ne čutim in se bojim da mi bo klecnilo-še posebno me je strah hoje po stopnicah navzdol, ker imam občutek, da me koleno ne drži. Zgodilo se mi je tudi že, da ko sem vstala iz postelje, se koleno ni iztegnilo in sem padla.Pekočo bolečino čutim tudi ponoči. Stara sem 26 let in se s tekom ukvarjam rekreativno. V mladosti sem se bolj aktivno ukvarjala z atletiko.

Zanima me vaše mnenje.

Hvala in lep pozdrav.

Spoštovana,

opisane težave so zelo verjetno posledica okvar sklepnega hrustanca v pogačično stegneničnem delu obolelega kolena, kar je glede na Vašo športno preteklost zelo verjetno.

Za zaneslivejšo diagnozo Vam svetujem pregled in na osnovi pregleda še morebitno magnetno resonanco.

Lep pozdrav,
Iztok Pilih

Lep pozdrav, Iztok Pilih [b]ARTHRON, KLINIKA ZA SKLEPE, HRBTENICO IN POŠKODBE UKMARJEVA 2, 1000 LJUBLJANA[/b] [b]AMBULANTA LJUBLJANA,[/b] Ukmarjeva 2, 1000 Ljubljana [b]AMBULANTA MARIBOR,[/b] Lavričeva 1a, 2000 Maribor Naročanje na telefon: [b]041 654 330[/b] ali [b]01 601 11 70[/b] ali na elektronski naslov: [b][email protected][/b]. [b]www.arthron.si[/b] Direktor: mag. travm. Iztok Pilih, dr. med., spec. kirurg član Ameriške akademije ortopedskih kirurgov

New Report

Close