Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija Kok vam je kaj pomagala bioresonanca

Kok vam je kaj pomagala bioresonanca

Koliko časa ste hodili, kok alergij ste meli, kako se je kazalo izboljšanje.. oglasite se prosim tudi tiste, ki ni nobena alternativa pomagala ampak bolj čas verjetno.. tnx

Bioresonaca nam je odpravila čisto vse težave.

Z najmlajšim (takrat je bil star 5 mesecev), ki je imel alergijo na mleko, plesen, živo srebro (ki je pogosto v cepivih) pa še kaj bi se našlo sva hodila približno pol leta – na začetku vsakih 14 dni, kasneje na 1 mesec , na 2 meseca dokler se ni stanje uredilo

Z zdravljenjem je pa tko, da v primeru več alergij se stanje uredi šele ko so pozdravljene vse; torej, če je alergičen na mleko ne sme piti mleka, tudi ko je ta alergija izzvenela ampak ko so pozdravljene vse alergije

3,5 letna hčerka ima samo seneni nahod in so terapije manj pogoste (če je ozdravljena bomo videli šele spomladi, ko bo prva trava).

Jaz hodim na terapije za migreno, jetra itd. in je sedaj moje zdravstveno stanje fenomenalno. Z glavoboli sem opravila

Uf, torej zna pri nas trajat pol desetletja, da odpravimo?? Hodiva enkrat na teden, alergična je na vse razen na 3 živila…

Moj me namreč prepričuje, da je preveč alergična in da je škoda denarja, da itak do šole ne bo prerasla, pa še takrat bo sama od sebe,

tudi jest sem to poslušala pa sem ga vprašala

pa je rekel, da je to slučajno, da se je alergija pokazala na koži – lahko bi se kjerkoli pa niti ne veš da jo imaš pa imaš kljub temu resne težave in zaplete v prihodnosti

je pa tko, da če imaš eno alergijo se bo ta sigurno razvila v še kakšno dodatno, zato ti predlagam da s terapijami nadaljuješ (seveda se odloči sama, ker je kar precejšen denarni zalogaj, ampak meni ni žal za noben tolar)

se pa ne ustraši, če imate veliko alergij. terapije ne dela vedno za vsako alergeno snov posebej ampak le na začetku za tiste ta velike skupine alergenov

je pa od vsakega posameznika odvisno kako hitro to sprejema, lahko da se zelo hitro uredi lahko pa tudi traja

Mi smo hodili 9 mesecev, vsak teden (alergija na vse možno). Žal nobenega izboljšanja. Naj bi bilo popolnoma odpravljeno mleko, pričeti bi morali s postopnim uvajanjem mleka in mlečnih izdelkov. V naslednjem tednu smo imeli teste na pediatrični in še vedno pokazali tudi alergijo na mleko, zato smo prekinili s terapijo.
Skratka, nam žal ni pomagalo, morda smo prehitro obupali.

Tincci, si kdaj svoji punčki poskusila dati zajca ali jagenčka? Kakšne reakcije?
Sama sem svoji pri 8 m po nasvetu dietologa dala zajca: obup. Pred mesecem sem začela z jagenčkom: malo kolcanja, bruhanja, bolj mehko blato, drugače nič. Je pa res, da koža že 2 m ni več lepa. Sedaj sem ji še meso ukinila, ker si je prejšnji teden rokice spraskala, posnela kožo tudi z obraza, grozljiva je. Spi z nogavičkami.
Zgleda, da greva na tvoje tirnice, da bova še midve pristali na 3 živilih; sedaj namreč je proso, riž, koruzo, krompir, blitvo.

Si poskusila z ajdovo kašo ali z rjavim rižem?

Upam, da bo BICOM pri tvoji punčki pomagal. Sama nisem šla v to, ker sem jo peljala k parim testirat, pa ugotovitve niso bile enotne (pri 3 m, ker nisem vedela, kaj jesti, saj so bili uradni testi vsi negativni). Kot se pogovarjam z mamami v posvetovalnici, berem na forumu, izkušnje znancev – pomagal je tistim, ki niso imeli veliko alergij. Ena sodelavka že 7 let vozi sina k Žagarjevi v Podčetrtek – vedno novi alergeni po ozdravitvi ugotovljenih.
Lp.

Jaz sem ji dala zajčka sedaj, pred dvema tednoma, pri 13.mesecih. Danes sva poskusili blitvo, pa takoj utrikarija. Enako je bilo z kolerabo, krompirjem, hruškami, jabolki, prosom, na vse žitarice razen koruze je alergična (tudi na riž in to ful). Nekako sem upala, da bi uvedli še vsaj kako zelenjavo in sem včeraj kupila par stvari in nesla terapevtu in nič ni bilo ok. Da telo enostavno tega ne more prebavit. In je tudi res, po kolerabi mi je kakala cele kose pa nitke v blatu.

tako da sem se zdaj odločila, da pustim vse skupaj za kak teden ali dve, dajala ji bom samo 3 živila, potem bom pa spet poskusila. naj si telo malo odpočije pa moji možgani tudi. ker itak vedno upam, potem pa sem v 10 minutah na realnih tleh. brezveze.

Ma moj mi govori, da ima preveč alergij in da bo to rešil čas, noben terapevt. Samo jaz ne morem kar križemrok sedeti pa čakati…

Moja ne prenaša nobenega sadja. Po pol žličke banane je ves obraz, roke in pregibi rdeči.
Bučka naši ne škodi, za blitvo nisem prepričana. Meni je na bicom rekla, da lahko uživa vso zelenjavo, vendar ni tako.
Veš, človek ne more kar križem rok sedeti in čakati, da bo otrok kaj prerasel. Do takrat je treba živeti. Moj mož se z menoj kar strinja, čeprav je bolj realen kot jaz. Zato pa poskušamo z alternativo. Sama sem bila 100 % prepričana, da bo W. pomagal, po besedah MeteV pa sem čisto obupala.
Sedaj smo dali še 2 terapiji skozi, upam, da bo čez 1 mesec kaj bolje, čeprav je koža tako slaba… pa nič ne grešim.
Čisto prav delaš, škoditi ji terapije nič ne morejo! Kar pogumno naprej. Lp

Tincci, nam je pa zelo pomagala (nam še pomaga). Pri tamali, ki jo še dojim, sem bila pol leta samo na par živilih, vse kar sem poskusila izven tega repertoarja, se je obneslo za slabo (krči, AD…). Potem sem se pa ustrašila, kaj zaboga ji bom spoh uvajala v GH, pa smo rekli, da poskusimo z BR. Prej večkrat zeleno blato je sedaj vedno rjavo, formirano, če sem prej jela lahko samo riž in krompir, sedaj mala je tudi že proso, ajdo… Izpuščaji po telesu so večinoma čisto izginili. Ne vem no, jaz sem zelo zadovoljna. Res pa je, da nisem imela blaznih pričakovanj, saj si mislim, da tudi alternativa ne more delati čudežev in sem zato zadovoljna že, če smo si vsaj malo razširili repertoar prehrane in njo prikrajšali za kakšno srbečico.

Moj osemmesečni sin ima alergijo na jajca in mleko. Ker ga še dojim, moram imeti tudi jaz dieto. Ker pa si ne predstavljam, da bi moral celo življenje uživati tako hrano, sem se odločila za bioresonanco, vendar ne na BICOM-U. Ta aparat samo ugotavlja alergije. Tam kamor pa jaz hodim pa ugotovi nepravilnosti v organizmu s pomočjo točk na prstih rok in nog (vključno z škodljivimi vplivi okolja – geopatski stres) in me potem tudi zdravi oz. pošilja pravilne povratne informacije nazaj v moje telo. Ker pa je moj imunski sistem po domače rečeno “sesut”, bo terapija trajala kar nekaj časa. Za kakršne koli inform. sem na voljo na e-mailu: [email protected]

Lp, Tatjana

Pri osmih mesecih smo začeli hoditi na BICOM (nedokazane alergije na mleko, jajca, svinjino, sadje, katastrofalna koža kljub dietam). Rezultat: alergija na mleko izginila, alergija na jajce uradno dokazana, koža že po 3 mesecih obiskovanja fantastična, brez problemov.
Še vedno ne vem, ali je prerasla, ali je res pomagalo. Ampak če bi se morala še enkrat odločiti bi šla 100% na BICOM…

Čas ti nikoli ne bo odpravil težav. Vsaj resnih ne. Uspeh po biorsonanci pri moji sestri pa je 95%. Na tvojem mestu bi čimprej šla in ne bi več izgubljala časa IN ŽIVLJENJA z mučnimi alergijami. Trajalo je 3 mesece, vendar terapije niso potekale ves čas
.

mojemu sinu je po ugotovljenih veliko alergijah na alergijskih testih v bolnivci slovenj gradec pediatrinja dejala le, da pač naj pazimo in če bo kaj udarilo ven, pridemo nazaj. Seveda sem bila razočarana in sem ga peljala na bicom v Rogaško. Tam so se pokazale iste alergije, ki so bile dokazane v bolnici, še nekaj zraven, kar je pa najhuje, je pokazalo, da ima mali boreliozo. Boste rekle, da kak pa to pokaže – pa vam razložim. V začetku spomladi se je malemu nad komolcem pokazala rdečina v obliki krone, premera okoli 10 cm, seveda smo takoj odšli k zdravniku, smo takoj posumili na boreliozo, pa me je tam vprašala, če ga je ugriznil kak klop, pa sem dejala, da videti ni bilo oziroma nismo kakega našli, in je pediatrinja takoj izključila možnost te bolezni. Rdečina je izginila, in nismo bili več pozorni. Ko pa je na bicomu to pokazalo in ko mi je terapetka dala papir, kjer je opisan potek oziroma faze bolezni, sem se zgrozila . le kdo bi pomislil, da če ima mali vneto bradavičko, kazala se je kot modrikasta rdečina, daje to zanesljiv znak za boreliozo? Mislili smo pač, da se je kam udaril… Najhuje pa je, da se ta bolezen ne pokaže na krvnih testih zmeraj, pravijo ji tudi bolezen posnemovalka in da so v svetu že dokazali, da se prenaša s piki komarjev. Za zdravljenje z antibiotiki pa je že Kar sem hotela reči, je, da jaz vozim sina dol skoraj vsak teden, vsakič zdravi eno grupo – najprej je bilo to meso, nato cvetni prah, glivice, sedaj bo pasja dlaka….V glavnem, z malim je vse ok, ko pa bomo alergije ozdravili, se bo poskušalo zdraviti tudi boreliozo.

meni ni škoda denarja, niti časa, ničesar. Samo da pomagam sinu.

Saj midve hodiva zdaj že mesec in pol, enkrat tedensko, imeli sva 6 terapij in že jemljeva črevesne bakterije pa koloide. Skratka, ful upam, da bo pomagalo, vsaj malo.

A mi lahko priporočate nekoga, ki je dober in vreden zaupanja, ki dela bioresonanco na območju primorske ali notranjske?
Hvala

Tincci, nikar še ne obupaj tako hitro. Vse rabi svoj čas, tudi alternativa. Seveda ni sigurno, da bo pomagalo, a velja misliti pozitivno. Midva sva bila že več kot dvajsetkrat, na začetku tudi po dvakrat ali celo trikrat na teden. Sedaj hodiva na štirinajst dni, stanje je stabilno in zame je že to čudež.

Nam je pomagalo, težav praktično ni več. Pa sem tudi obupovala, ker je bilo pred tem vsak dan slabše. In seznam prepovedanih stvari se mi je zdel neskončen. Zdaj lahko rečem, da jemo vse.

New Report

Close