Zakaj bi si pa samo “popolne posameznice” ki jih sploh ni seveda, upale povedati svojo kilažo? Povej mi eno popolno žensko, ki jo poznaš! Jaz imam 163cm in 53 kg, upam si povedati, ampak ne bom trdila da sem popolna zdaj. Sem zadovoljna sama s sabo, čeprav se trudim s športom izoblikovati telo, ker imam tudi jaz, čeprav za svojo višino “idealno” težo nekaj težav. In če bi se vsak potrudil, namesto da bi samo jamral, bi blo vse drugače. Sicer pa meni sploh ni pomembno koliko kg ima kdo. Nikoli nobenega ne sprašujem tega, če pa mene kdo vpraša mu povem. Brez veze kr neki skrivat. Če maš preveč kg še ne pomeni, da si slab človek, zato ne vem česa te je sram?
Te dve številki zelo mal povesta o postavi….
Poznam modela 176/82 – zategnjen ko prasec z nič maščobe… zgleda ko da bi mel 95kg… poznam enga k je najbol zategnjen kar jih poznam – sem mislu da ma 120kg… pa jih ma le 90….
Dva poznam iste kilaže ista višina.. en je bajsi (grdo povedano), en je zategnen ko prasec…
Poznam modela 185/75 suh ko trlca…. drugi ma 1 kilo več zategnjen ko prasec (pomoje ma votle kosti hehe).
Poznam punco 168/52 – super postavca…. druga ma 10 kil več… pa ma tud tako postavco, da sam gledaš…
…štekaš kaj čem rečt???
SLOVAR: zategnjen ko prasec = bilder k ga je velik skp in je lepo definiran (nizek % maščobe)