knjiga o nosečnosti
Se bomo s Kristjanom (urednikom) dogovorili, da bo preko med.over.net-a kaj popusta, pa še kakšen odlomek bomo objavili, da boste videli, kaj vse lahko v tej knjigi najdete, moram pa povedati, da je res odlična.
več še izveste.
primož
To je najbrž tista ful velika in debela knjiga???
Jaz sem si jo sposodila v knjižnici. Knjiga je dobra, vendar mislim, da ko jo enkrat malo prebereš, da potem bolj malokrat pogledaš vanjo. Jaz si jo mislim sposoditi še pred porodom, več pa je ne potrebujem, pa še nekaj strani, ki me bolj zanimajo sem si skopirala (pa jih še nisem še enkrat pogledala). Tako da moj nasvet je, da če je mogoče, si jo sposodi v knjižnici, pa boš potem videla če se jo sploh splača kupiti.
Cena pa najbrž kar precejšnja, glede na to, da so podobne knjige (ki so dosti tanjše in manjše) takoj 15-20.000 sit.
LP
Čao!
Jaz sem si knjigo sposodila v knjižnici in sem jo prebrala do tam ko rojevajo oz. kako izgleda porod in kaj vse lahko pričakuješ… Knjig ami je bila všeč, ampak ne toliko, da bi zanjo dala cca. 15-20 jurjev. Če jo bom potrebovala, imam knjižnico takoj čez cesto!
Kot ti je ena že svetovala…predno se odločiš za nakup, si jo najprej izposodi in če ugotoviš, da brez te knjige ne boš mogl aživet, potem si jo kupi!
LP; Špela