Knjiga- Dva boga, dva človeka in “kup dreka”
Knjiga Dva boga, dva človeka in kup “dreka” je natisnjena ;D.
Vera, čustva, alkoholizem, potovanje so v njej. Moja zgodba… Zgodba anonimnega alkoholika. Predstavitev bo v maju v Ljubljani,datum sporočim. (v trgovini Meri Sarajlija-Plava laguna)
Kdor se je bo želel udeležiti, vljudno vabljen.Toplo priporočam vsem svojcem, alkoholikov in alkoholikom, ter ljudem, ki kakorkoli trpijo zaradi lovk alkoholizma…
Dostopna bo tudi v vseh knjigarnah, vendar bi se na ta način rad izognil velikim stroškom distribucije (nesramno absurdni, 60 odstotkov vrednosti knjige)
Cena knjige je 26,58 eur.
Pošljem po pošti.
Hvala, nikoli več sam.
Goko, sporočite še enkrat mail za dodatne informacije in naročila, sem ga pri urejanju vašega zmazanega zapisa po pomoti zbrisala.
Pa eno knjigo za na Med.Over.Net se priporočamo. 🙂 da vidim, ali jo je vredno reklamirat na forumu.
Drugače pa vprašanje – gre za avtobiografijo in lastne izjušnje, strokovno knjigo ali leposlovno z veliko domišljije?
Pozdravljeni!
Hvala za odgovor.Knjiga je moja zgodba.Edini namen pa je pomagati ljudem,ki še trpijo…
Predstavitev knjige bo 17.Maja 2012 v Galeriji-trgovini Meri Sarajlija,Linhartova 9 (Kino Bežigrad-Plava Laguna) ob 19 uri.Kasneje tudi v konzorciju…
Če se boste odločoli za reklamo, vam bom hvaležen.Sam samo vračam kar sem dobil.V knjigi ni lepot, razen potovanja po Avstraliji, kjer sem se tudi dokončno soočil sam s sabo.Drugače pa opisuje moj pekel in korak ko sem pred leti stopil iz tega.
Ko so jo brale svojke alkoholikov je bil odgovor tak:Kot bi brala sebe, samo da sem na drugem bregu.Z veseljem vam pošljem izvod, prosim napišite mi na email, kam naj vam jo pošljem.
Odlomke iz knjige najdete na Facebook strani Goko Smetar.
Moj email: [email protected]
Hvala,
Zlatko
Goko,
In tam sredi ničesar je tista velika skala?
Urulu
Noro.
In tako jo lepo opišeš.