Najdi forum

kmalu med vami – mala Veronika

Jaz sem takoooooooooooooo vesela za vas:))) Čimveč cartanja vam želim!!!!!!!!!

Kaja

Jupi!!! Čimveč lepih trenutkov… Držim pesti.

Jočem od sreče!Morda se bodo naše prošnje uslišale in bo z vami za vedno!

Naj vas angeli čuvajo!V mislih sm ob vas!Sreča je,da bo lahko mala Veronika spoznala dom,kjer je vzklila iz ljubezni!Še naprej molim za vas!Javite se še kaj!

Danes zagotovo na nebu sije sonce za Veroniko in njena skrbna in ljubeča starša!Naj sije za njih še tisoč let…

Lp,M*

Super, ful lepo, vi kr izkoristite čas maksimalno kar se da:)). Srečni smo za vas.

Dragi moji,

ne morem si predstavljati vašega veselja. Sicer ne vem, kaj je vaši punčki, da ima tako črno diagnozo, ker nisem spremljala veš zgodbe. Tukaj sem relativno malo časa.

Vseeno vam želim, da bi čimbolj izkoristili čas, ki vam je ostal, morda da bi se zgodil čudež…

Čudež za vse nas, ki nismo zmogle močii tvoje žene… včasih premišljujem… ah stran vse te grzone misli…

Vsem skupaj en velik objem in en velik poljub,… zares iz srca…

Držite se, Brina

Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Vso srečo in uživajte!
Mogoče pa bi se le preselili na drug forum, npr.starši in otroci, saj upamo, da ne boste nikoli žalovali in bo z malo Veroniko vse ok.

LP in mirno noč.

Morda bodo vslišane vse naše molitve…naj vam bo namenjeno mnogo srečnih trenutkov in naj bo vsak od njih večen…Srečno družinica…

še ena nova, ki je v mislih z vami…velik objem in topla molitev za vas…

Močno verjamem, da je “dobra energija” na vaši strani. Molimo tudi za vas.

Cmokec družinici male Veronike od Puja

Tashy, Veronika in vsa vaša družinica……srečno! Čudež se je itak že zgodil z rojstvom male Veronike. Nič ne čakajte kaj se lahko zgodi, ampak ŽIVITE! V bistvu bi pa vsi morali vsak dan tako živeti, kot da je zadnji, se pravi maksimalno uživati!

naše misli in želje k vaši sončici…cmok cmok cmokc mcok

*~ *~* ~* ~* ~* ~* ~* ~* ~* ~* 'Saj res - mar bomo ves čas brez zabave?' William Shakespeare

Do sedaj sem zadevo vsak dan spremljala na forumu, zdaj se pa tudi jaz z mojo družino pridružujem vsem, ki čutijo z vami in držim pesti, fige ali karkoli že, samo da bo pomagalo in bo vaš mali čudež lahko ostal za vedno z vami.

IrenaK

Veselim se z vami in držim pesti,da to veselje traja in traja in traja……

Tudi mi vam želimo vse dobro. Obilo Božjega blagoslova in milosti.

Kako lepo!
Presrečna sem, da sem končno lahko prebrala, da greste skupaj domov.

Veste, vsak dan sem trepetala, da ja ne bi prebrala tistega, kar je bilo napovedano že pred rojstvom čudovite deklice Veronike. Močno, močno sem mislila na vse vas.

Imam eno vprašanje. Ali ima Veronika dvojčico Natašo ali je Nataša starejša sestrica.

Srečno in bodite skupaj dooolgo vrsto let!

Princeskama pošiljam poljubček:)))

Jaz razumem, da je Nataša mamica od Veronike!

Veliko sreče in najlepših trenutkov!

Joj, se opravičujem.

Spregledala sem podpis, pogledala sem le avtorja.

Pa naj poljubček velja tudi za mamico.

Veronika, drži se. Prava borka si!!!

Pozdravljeni,

tako zelo sem vesela, da boste lahko vsi skupaj doma.

Želim vam veliko, veliko sreče!
En velik objem.

:((((((((((((((((((((((

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

New Report

Close