Najdi forum

Pozdravljeni,

s tem ciklusom bi morala pričeti z jemanjem Klomifena, ki mi ga je predpisala zdravnica, vendar … se mi je zgodila ena velika zmešnjava. Ker sem imela menstruacijo zelo slabo (nekaj kapljic na dan, kar verjetno izhaja iz stresne obremenitve v službi), ker … pač nimam boljšega opravičila za to, sem peti dan začetka menstruacije pozabila vzeti Klomifen.
“Menstruacija” se mi je pričela 26.3. in potem takim bi morala začeti s klomifenom 30.3.?
Tega spodrsljaja verjetno ne morem nadoknaditi? Verjetno moram počakati na nov ciklus.?
Vem, da to niso bomboni, ki jih lahko ješ kadarkoli hočeš, da je to resna zadeva, a se tako jezim in sekiram na samo sebe, da je joj, saj si s partnerjem zelo, zelo želiva otroka.

Oprostite mi, prosim za moje neumno vprašanje.

Hvala in lep pozdrav!

Draga Mojca,

vprašanje ni neumno, tema pa je resna. Tako je, počakati morate do naslednje krvavitve oziroma, če potrebujete klomifen, bi bilo najbolj smiselno nov ciklus sprožiti z zdravili. Sicer pa je tako: če imate ovulacije sami, potem ne potrebujete klomifena, če pa ovulacij ni, imate samo prekinitvene ali vmesne krvavitve, ki so lahko “vse mogoče”. Priporočam 12-14 dnevno jemanje Dabrostona ali Orgametrila ter pričetek štetja ciklusa ob sproženi krvavitvi.

Pozdravljena Mojca!
Imam enake težave kot ti, saj si tudi midva z možem nadvse že več kot leto neuspešno trudiva zanositi. Tudi jaz sem dobila menstruacijo 26.3. in jem ta ciklus Klomifen.Sicer pa si menstruacijo vzpodbujam vsak mesec z Dabrostonom. Če si želiš izmenjati kakše izkušnje, mi lahko pišeš na [email protected]. LP Maja
P.S. Bi pa pohvalila ta forum, ki ga vsako dnevno prebiram in je res enkraten. Tudi meni je že pomagal odgovoriti na kar dosti vprašanj. Še tako naprej, bravo!

New Report

Close