Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost klomifen

klomifen

Zanima me kako uspešen je klomifen,kakšne so vaše izkušnje in koliko časa ga že jemljete.Jaz ga namreč že 4 mesec,pa ni nič.CAO

Jaz pa sem po drugi škatli zanosila. Rezultat: dvojčki.

Vso srečo.

Kim,

kako je s tabo? Pri Pušenjaku sem videla, da si bila nekaj v skrbeh (saj si bila ti, a ne?). Pa kar nekako nisem hotela vprašati v tale forum kako in kaj. Ampak glede na tale tvoj post mislim, da je zdaj vse v najlepšem redu. Fino!!!!
Kako si glede počutja? Delaš? Zbiraš imena?

BLAGOR TI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pozdravček, Taja

Ne vem, če misliš tapravo Kim. Začela je pisati še ena pod tem imenom, ki je v osemem tednu z dvojčki.

Jaz pa sem že v 15 tednu. Z mano je zaenkrat še vse O.K., nobenih problemov, počutim se super, prav lepo mi je. Upam, da tako ostane do konca.

Lep dan še naprej.

A potem si ti tista, ki nam je v forum razglasila veselonovico, da ji je ratalo pridelati dvojčke po Klomifenu? Si potem ti tista “stara” KIM?

Joj, meni ni nič več jasno. Vse sproti pobrklam.

Sem pa vesela, da si kul in da je vse kul!

Ja, jaz sem tista stara Kim. Saj tudi jaz več ne sledim vsem.

No, kul! Kaj pa, če bi si dala k nicku še en mini znakec, da bomo vedle, da si dobr stara Kim. Napr. *????

A nam boš ostala zvestaaaaaaa? Dej, no, da te bomo lohk fehtale za kkšne izkušnje!

Ja, evo ti: Zvesta Kim. Čeprav ne pišem več skoraj nič, kar se pa nasvetov tiče pa zelo rada pomagam, če se le da.

Pa plodni vikend vsem skupaj!!!

Ej, ti si faca.
A veš, kaj me zanima? A se ti že kaj vidi trbušček? Ali kaj bolj kot tistim, ki nosijo enega? Koliko sta pa že velika tvoja dva/dve/parček?
Še veliko zdravja in srečnih uric ti želim.

Da ti povem, da se mi še nič prav ne pozna. Tako, da sem kar malo v skrbeh. Velika pa bi naj bila tam nekje okrog 10 cm. Komaj čakam, da zvem kaj sta.

Čao!

Zvesta Kim!

Boš delila z nami novico ko boš izvedela spol?

Lep dan in prijetno nosečnost ti želi Bianca

Ja, jest sm tut firbčna!

Normalno!

Pol si pa predstavljajte kako je meni. Če bi bil eden res ne bi vprašala, sedaj ko sta pa dva, pa me ful zanima.

Ko bo kaj novega vam javim novico, ve pa veselo na delo, da se mi še katera pridruži.

Pa-pa!

Bomo čakale nate, da nam sporočiš!

New Report

Close