Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost klepet ob kavici

klepet ob kavici

ojla.Ko takole berem forum je veliko novih stvari,ki jih morda nekatere še ne vemo,Bi se dobile na kakšni kavici kje v Ljubljani.Će je katera za to naj odpiše.Verjetno bi bilo zabavno in poučno.CAO BEJBE

O tem je že bilo nekaj govora. Veliko nas je bilo proti, saj potem forum ne bi bil več anonimen. Tiste, ki se želijo med sabo spoznati, lahko to počnejo preko e-maila. Jaz osebno, lažje povem/pišem moje probleme nekomu, ki ga ne poznam.

Mogoče boš pa našla kakšno, ki razmišlja tako kot ti.

Lubice, pa kje ste? Vas je dežek splašil?

Hojla

Jaz sem v službi in tečna ko sto hudičev, ker me daje PMS, pa tudi prvi znaki M so že na sporedu, zato se mi zdi, da je bolje da sem tiho, da vas ne bom vse spravila v slabo voljo. Ampak, tiho p vseen ne znam bit:))))))))))))))))

Pa ti, kaj počneš?
Pa ostale? Recte kaj, da mi ne bo dolgčas.

Ravno sem odgovorila na prijateljičin mejl, ki ima rok konec oktobra. Brca ko hudič, pravi, haha. Joj, kaj bi dala, da bi mene nekdo od znotraj brcal. Zdajle!

Drugače pa uživam od beli kavici s čokolado (hrana za dušo, pravim jaz), ob večerih pa pridno skačemo. O čakamo šele naslednji konec tedna, krvomočnico z medom pa tudi pijemo. Probat ni greh, pravijo.

PMS je pa ena zelo zoprna stvar. Kaj moram ženske vse trpeti, hahaha

Punce, uživajte!

Živjo,

očitno smo danes vse tečne. Jaz sem sicer en mesec stara forumovka, in sem po dveh izvenmaterničnih nosečnostih obsojena na epruveto. En jajcevod sicer še imam pa baje ni prehoden. Kakorkoli pred enim mesecem so mi odstranili še pregrado in sedaj čakam na september da grem naprej na preiskave. Ker pa kar mislim da mogoče lahko čez neprehoden jajcevod vseeno pride kakšna trmasta celica, komaj čakam da bo konec avgusta ko bom lahko z možem zopet brezskrbno poskakovala.In ker kar noče biti konec tega čakanja sem tečna in depresivna in še ta dež! Pa tako močno si želim imeti otročka da sem si kupila majhnega kužka in jasno ga tretiram kot nebogljeno bitje ki neskončno potrebuje ravno mojo materinsko podporo.
Lepo se imejte pa veliko sreče.

Darja, tole s kužkom (ali drugo domačim ljubljencem) niti ni tako slaba ideja. Tudi jaz razmišljam v to smer. Najbrž bi bilo najbolj razvajeno bitje, hahaha

Darči, popolnoma štekam tvojo tečnobo. Saj veš, te prime, pa te mine, pa je mesec naokol, pa se mal naveličaš težit – pa to je res za znort!!!!
Pa tud epruveto pa vse tegobe, ki pašejo zraven bomo čez dale in upam, da bo vse to samo en neprijeten spomin :(((((((((

Ampak, danes je pa res en tečen dan.

P.S.: Ko je zjutraj moj možek videla kako me tečnoritis daje, se mi je nasmehnil in me prosil, naj ne zamorim cele firme, tako da se sedaj poskušam držat nasveta:))))))

PA-PA

Pa kaj vas pa tko goni na vse zgodaj? Saj sonček sije (ja, ene 5 minut!).
Sicer sem pa tud jest tečna in zoprna, ker …. ah, 100 stvari se nabere.

Glede kofetka v Ljubljani…. jaz sem PROTI iz istega razloga, kot ga je že navedla Miranda.

Sicer pa tud jest mrcvarim kosmato mrcinico, ki je najin otroček. Ubijala bi zanj!

Čauči!

Pa saj zdajle kofetkamo. Oz. smo že končale. Zdaj pa delamo :))

Punce, zakaj ste danes tako jezne? Jaz sem pa prav dobre volje, čeprav se je spet uscalo, hahaha, jaz pa moram službeno ven.

I’m singing in the rain, I’m dancing in the rain :))))))))))))))))))))))
(še dobro, da je poletje)

New Report

Close