Najdi forum

Ojla vsem

Zakaj klepet ne dela? Večkrat sem šla pod klepet pa brez uspeha. Prosim mi lahko kaj vi svetujete zakaj je tako?

Hvala vsem

L.P.

Blažka

Spoštovana !
Kako je dopoldan ne vem, ker nimam neta v službi ( kot ga imajo nekateri), ampak zvečer po 22. uri se pa ponavadi tudi klepet razživi in , če ne hodiš ravno s kurami spat si DOBRODOŠLA .
Ps. Edino eno pravilo velja: S seboj prinesi obilo dobre volje.

Tudi jaz sem že poskusila priti na klepet…pa mi ni uspelo

Prej sem ponovno poskusila priti na klepet…enostavno ne gre. Zgleda, da sem zelo nespretna

Dijana, če ti javlja napako, da se ne more “socket is not connect” ali nekaj takega, potem ne boš mogla gor, ker si za požarni zidom (Firewall)..Ali pa nastavitve niso prave….. Pri nas so zamenjali sistem, zaprli vse socket – e in jih odpirajo samo na posebno prošnjo… tako sem sedaj brez klepeta 🙁

Pa lep dan!

Jani

Spoštovani posavec

Saj pozno v noč grem na klepet in ni in ni…

Kliknem pogovor, nato dobijem yes…..kliknem….in kaj nikogar gor.

Prosim za nasvet kako priti do klepeta???

Prosim posavec ali Jani svetujta mi kako???

HVALA VAMA

L.P. Blažka

Nato izbereš al “pogovor tjavendan, ali pa klikneš na mušketirje. Po 22 uri pridejo klepetavčki!

Lp, Jana

Blažka, jest sem obupov, na čisto! Se ne morem prijaviti direkt, ker so instalirali Windows2000 Server, pa zaklenili vse porte in od takrat ne morem na klepet…. Sem pa dobil rešitev preko MSN Messenger service – a, povabil frende, da se pridružijo in pred eno uro usekal prvi klepet :)) Torej, ne znam ti kaj prida več pomagat 🙂

Lep večer!

Jani

Jana, Hojla!

Meni se odpre samo sivo okno in nič naprej…nič ne piše. Kot tepka se počutim. Pa saj ni prvi klepet, na katerega hočem priti. No, PC imam doma in ne bi smelo biti nobenih problemov z raznimi zaščitami.

Uf, Jani, lepo te je srečati! 🙂

Dijana vceraj si bla videna..pa si koj usla..heeh

Enako, Jana…. pa lep dan :))

Jani

New Report

Close