Klamidija / Beli izcedek po opravljenem brisu
Pozdravljeni,
Tema bi sicer nekoliko bolj ustrezala pod Urologijo, vendar je forum trenutno zakljenjen.
Pred približno tremi tedni sem imel zaščiten spolni odnos (razen orale katera je bila nezaščitena). Po približno dveh tednih me je samo en dan pogosto sililo na malo potrebo (nekje na pol ure), naslednjega dne je bilo spet vse vredu.
Iz preventive sem se danes odločil opraviti teste na SPB kjer so mi vzeli bris sečnice. Po prvem uriniranju moram priznati da je kar zapeklo, skoraj tako, kot da bi izločil britvico! Popoldne se mi je pojavil blag belo rumen izcedek, zato me zanima, ali je to lahko posledica brisa/draženja sečevoda? Ali je možno da se prvi znaki klamidije pojavijo šele po treh tednih in to ravno po opravljenem brisu? Moram še omeniti da sem star 34 let in drugih zdravstvenih težav nimam.
Hvala za vašo pomoč!
Pozdrav!
Okužbe sečil s spolnoprenosljivimi boleznimi so domena dermatologije ne urologije.
Pomembno je kaj bo pokazal bris. Sveda pa so razen klamidije še drugi povzročitelji, Ureaplasma, Mycoplasma, gonoreja……. tudi te je potrebno izključiti.
Zamik težav pa je lahko nekaj dni do tednov.
Lp
Forum je zaprt za komentiranje.