kkolike
Draga Lara, moji dojenčici je ob krčkih pomagalo to, da je ležala s trebuščkom na očijevem trebuhu; masirali smo ji trebušček; tako opevani zeliščni čaj proti napenjanju ji pa ni kaj prida pomagal. Če dojiš, poskusi še malo bolj paziti na svojo prehrano.Torej – kakšnega pametnega recepta mi nismo našli, smo jo pa veliko precrkljali, greli in masirali trebušček – kot to počneš ti.
Upam, da bodo težave kmalu prenehale,
Ali
Jaz nisem poskusila, vendar pa pravijo, da je v Italiji (kraj: Gradisca d´Isonzo 15 km od novogoriške meje) nek zdravnik, ki se ukvarja z zelišči in na podlagi starosti, teže, višine, števila podojev oz. hranjenj ipd. naredi kapljice, ki so menda res nenormalno učinkovite. Kot pravim ne vem naslova, se bom poskusila pozanimati, ali pa če kakšna, ki bo to prebrala in ve, napiše.Tina
Draga Lara!
Tudi moj sinek je imel kolike in se nama je z možem zelo smilil. Razen pestovanja, nošenja na roki na trebuščku, neznega masiranja trebuščka in čaja nič drugega ni veliko pomagalo. Zdelo se nama je, da ga kaplijce Sab simplex le še bolj napihujejo, dajala sva mu tudi homeopatske kapljice iz kamilice, po treh mesecih pa je minilo. Rabis samo veliko mero potrpljenja, potem mine!
Srečno!