Kje v Mb oz h komu po pomoc-svojci?
V Mariboru Deluje skupina za samopomoč za svojce oseb z MOM… Ne vem, kje… Nekje na tem forumu je kontakt… Tudi jaz sem ostala sama z dvema malima otrokoma, ker se je on odločil za svobodo in nesprejemanje odgovornosti… Bilo je varanje, manipuliranje. Več mesecev trpljenje, mučenja, res, res je bilo zelo težko. Zdaj ga gledam, kar naprej neka nova oblačila, pozer, frajer… Ampak joka, je žrtev… Jaz pa se pobiram, vendar bo še trajalo, ker res obžalujem…. Želim ti srečno
Black day, ne vem ali skupina še deluje, poglej na forumu pod iskalnik in vprašaj na mail. Zagotovo pa bi ti prav prišel kakršen koli usposobljen terapevt, ki mu je jasno, kaj so osebnostne motnje. Če vidiš, da nima pojma ( takšnih je veliko) poišči drugega.
Preberi vse, kar je tukaj na forumu, takšnih primerov je bilo kar nekaj in tisti, ki katere smo lahko preko foruma spremljali so si spremenili življenje na bolje. Vsak po svoje.
Vprašaj, napiši, kaj se ti dogaja in prepričana sem, da boš dobila vsaj nekaj odgovorov, če ne drugega pa ljudi, ki razumejo o čem govoriš.
GittaAna
Vlece se ze 4 leta…
On narcis,vse mu pomeni zunanja lepota,lepa postava,lepa oblaca,da je za druge bog,in ga hvalijo…
Jaz sem kontra,cist drugacen karakter…
Imam 4 otroke,po porodu 4.mi je ostalo 10 kg viska,in zraven pripomore moj nezdrav nacin zivljenja,zelja po sladkem…
Ne morem se resit…
Samo v meni govori da ne morem vec,…toliko sem prizadeta in zalostna,da nevem ce se bom pobrala ce grem stran.
On idealnen,sluzi s svojim biznisom ogromno denarja,jaz sem pustila sluzbo saj nisem imela varstva v pop casu ko bi morala delat,ker njegovo delo je vec placano in vec vredno,otroka non stop bolana,v bolniski skoz jaz…
Zdaj obzalujem ker me ima fajn v podrejenem polozaju,ampak to tako prefinjeno skrito da nihce ne pomisli.
On je tak dober,tecna zenska sem jaz…
Non stop poslusam kaksna sem ce me ni sram da sem vedno bolj debela…
Sanja o dvosedezenem sportnem avtu za 2 osebi da si kupi-ja saj s tem si polni svoj ego…
Jaz morem bit srecna s tem da kupi hrano in on vseee kupi…
Resnico vem samo jaz.
In najhuhe ko se prijateljice moje tak obrne.
Pravi igralec.
On ima denar in s tem moc.
Ima prijateljice.
Dela kar hoce,kdaj hoce…
Ne ozira se name…
Ko je doma pa non stop tAko utrujen da polezAva ali je brez energije da se meni vzame tisto malo pozitive kar je imam…
Saj zivimo sami tako cez dan,ampak se vprasujem ali je to zivljenje ki ga zelim ziveti jaz?
Prej je bil cist kontra clovek-ampak sedaj vem da je cakal svojo priloznost…
Hvala za podporo in nasvete…