Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Kje v ciklusu ste?

Kje v ciklusu ste?

Torej, kateri dan? Kdaj pričakujete O in kdaj M?

Medtem pa pridno skačite!!!

p.s. jaz imam danes šesti dan ciklusa. M je še vedno tukaj. Čudno je le, ker izgleda, še ne misli oditi. Ponavadi je šesti in sedmi dan čisto malo, zdaj pa izgleda kot tretji dan.

11 dan v ciklusu. M imam vedno samo 4 – 5 dni (pa še to je bol malo). 12.08. grem na dopust, ko pridem nazaj takoj naredim test. Upam da bo ratal, sej ne zdržim več.

Hojla,
tudi jaz sem malo prej nabavila Clearblue in že kar ‘fantaziram’, da še sama ne morem verjet’.
M NEpričakujem (!) rečmo 09.avgusta, kar pomeni še en dober teden. Ko sem v lekarni kupila CB in pa Tifol tabletke, se mi je farmacevtka nasmejala in rekla : vso srečo !!!!
A so mor’te mislit ? Kar nisem mogla verjeti, kako prijazno bitje. In ko bi sploh vedela, kako polepšala mi je dan in kako super se po tej izjavi počutim ! Se mi zdi da že kar vem, da je zdaj pa ratalo !
PST : še nekaj. Danes sem kupila prečudovit body za mojega sončeka/cekinčeka, ki bo po risbicah na njen pasal k očku kot pašejo hlače na rito.

No, zdaj pa vidite, da sem čisto noter padla ?!!!!!

Lep dan še naprej, alenka

Hojla

Jaz sem tik pred M. Dobila naj bi jo 02/08 in če jo res dobim na ta dan, potem se mi bosta v avgustu D1 in D2 popolnoma ujela. Torej ženskice, držite pesti!!!

Vsem želim veliko prijetnega skakanja in da bi že kej spacal:)))))))))))

Meni se tudi ta mesec d1 in d2 ujemata, danes pa sem dobila mens. Pa še na morju bova.

pozdravček
Mojca

To bo bogato:)))))))))
Ti bom držala pesti.

kontra

Tole od farmacevtke je bilo pa zelo lepo :)))
Jaz pa sem vedno imela tako čuden občutek, ko sem kupovala CB. Kar videla sem, kako si mislijo: “A je panika, punca? Prej bi morala pazit!” hahaha, ne vem zakaj, ampak VEDNO imam tak občutek.

Si pa res noter padla. Imaš pa tudi veliko možnosti, da ga čez 8 mesecev uporabiš :))

Srečno!

Uau, kaj sta vedve “narihtani”. Pri meni sta se dneva ujemala nekaj mesecev nazaj. Pa ni bilo nič. Ampak to še ne pomeni, da ne drži. Punce, držite se!

Ha, ha Miranda, meni se je tudi vedno zdelo, da mislijo tako.

Alenka, res prijazno od farmacevtke! Mene je vedno mikalo, da bi kaj kupila, pa sem se vedno zadržala. Brala pa sem, da je za pozitivno razmišljanje dobro kupiti kakšno oblačilce in biti odločena, da boš kmalu lahko oblačilce uporabila na svojem cekinčku!

Ajda J – Držim pesti, da ne pride M!

Iza

Iza!

Si ti tudi to naredila?
Kako se počutiš? Si na pregledu bila?

Miranda,
bila sem na pregledu pri manj kot 4 tednih in se jasno še ni nič videlo. Ponoven pregled imam naslednji teden, ko bom 5 5/7 in nato pri 8 tednih!

Misliš, če sem kaj nakupila že prej? To ne, sem pa sešila nekaj stvari in kupila in prebrala razne knjige o nosečnosti, otroškem razvoju…

Iza

Ej punce, daj nehajte no to je nalezljivo!!!!!!!!!!!

Kaj je nalezljivo? Kupovanje baby oblačil? Ja! Mene že vleče v baby trgovine. In kupila bom kakšno luštno stvar. Sem odločena!

Ha, ha Miranda! Jaz pa cel dan razmišljam ali je sprejemljivo, da že začnem nakupovati s polno paro ali pa sem čez les. Gotovo bom na koncu nakupila vsega preveč! No, naročila sem si nekaj knjig, ena tudi o urejanju sobice, in nekaj krojev -vse preko interneta. Predstavljam pa si prodajalke, kako me v trgovini gledajo, kaj nakupujem, če se mi niti še ne pozna!
Torej, odločila sem se, da bom šla gledat, kupovati pa začela, ko (če) vidimo utrip srčka, ali pa celo po testih in nuhalni svetlini.
Iza

Knjigo o urejanju sobice? A to tudi obstaja? Jaz vedno rada kaj barvam in ustvarjam. Kje pa si našla to knjigo?

Naročila sem jo preko amazon.de
“Sunset Ideas for great baby rooms”
Iza

No, punce, jaz bi jo pa naj (ne)dobila 4.8., me pa je neprijetno presenetila že 30.7., čeprav moram povedati, da je zelo sumljiva. Vedno imam namreč zelo boleče m., te pa sploh ne občutim?! Se mi zdi, da se je mojemu telesu že čisto zmešalo!
Danes bom še z vami, potem pa “vozi miško, na zaslužen dopust! (kjer bomo pospešeno skakljali)
LP, Jasna

Ajda J, prosim, prosim, prosim a bi še meni izračunala ta D1 in D2 (m sem dobila 30.7.-drugače jo imam na 30 dni, zdaj pa sem jo dobila 26. dan), saj vem, da ste že kar nekaj napisale o tem. Ampak jaz nisem glih neki matematik oz. logik. Saj verjetno bi znala izračunati, ampak mi slabo postane že, ko samo vidim kakšne številke!
Hvala že v naprej!!!

Zakaj čez 8 mesecev ?!

alenka

New Report

Close