Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje Kje točno je Chico autlet trgovina

Kje točno je Chico autlet trgovina

Zadnjič sem ful iskala to trgovino pa je nisem in nisem našla ali mi lahko kdo bolj natančno opiše kje se nahaja.
In mogoče katera ve kdaj se splača v tujini (Italija Avstrija) kupiti vozičke oz. kdaj imajo pri njih popuste ne samo na cunjce ampak tudi na vozičke, nekje sem slišala da pred božičem in v mesecu februarju.

Hvala za pomoč!!!
LP Tonka

Chico trgovina je na wolfovi ulici.

outlet je na karlovški v Ljubljani. Če greš proti Dolenjski cesti, je najprej Ljubljanice najprej most čeznjo, potem pa karlovški most (nad cesto). Če pogledaš na levo na sosednjo hišo nimaš kaj falit, je Chiccotova oznaka.
Za ostala vprašanja pa pobrskaj po forumu približno meseca januarja 2003 (moram tud jaz)
Pozdravček Mateja

Vozicke se definitivno bolj splaca kupiti v tujini.
Je pa res da v Avstriji glej za nemske, avstrijske proizvajalce in v Italiji za italijanske.

Jaz ti lahko povem za Italijo, da je razlika v cenah kar ocitna tudi kadar nimajo posebnih popustov in se davek (IVA) dobis povrnjen.
Mogoce za primerjavo: Peg Perego Pliko p3 completo + primo viaggo + navetta je pri nas 148.000 sit v Italiji pa 440E – IVA!

Za Avstrijo pa je bilo tudi ze veliko napisanega in najbolje da malo pobrskas po forumu.

LP, A.

New Report

Close