Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Kje ste vse?

Kje ste vse?

Ali ste na dopustu ali pa tako vneto delate?

Dežek nas je končno zapustil, spet prihajajo bolj topli in sončni dnevi. Upam, da poletja še ni konec in da bo še katera diplomirala kar se tiče kričačev.

Punce, skačite, kar se le da.

Miranda jaz se tukaj brez vas ne greeeeeeeeeeeeeeeeeeee…………
Javite se ostale bay bay bayyyyyyyyyyyyyy

lp, Doroteja

Miranda nama se pa nihče noče oglasitiiiiiiiiiiiiiiii.
Kje ste babnice ali samo skačete ali kaj hudirjaaaaaaaaaa????????????
Hopa hopa cupa meni srce lupa he he he he he…………..
Malo heca ne škodi
Pa lep pozdravček
Doroteja

Ne, smo v sluzbi, in delamo, da se kar kadi, ker je jutri FRAJ! Jupii! Nekateri srecnezi pa so vzeli se petek fraj in bodo sploh imeli podaljsan vikend!
Ni treba posebej omenjati, da je to prikladno za razlicne aktivnosti.

Lp in soncno predpraznicno popoldne vsem

Ana

Ojla,

seveda smo tukaj in seveda tudi delamo. A ne preveč !

Jaz sem šele v prvem , čisto prvem delu ciklusa – no ja, skačemo pa vseeno, ha ha . Do tistih plodnih dni imamo še nekaj dni. A tudi med vikendom se lahko kaj zgodi, človek nikoli ne ve ?!!!!!!

Čao.čao.
Želim Vam čim bolj pester popoldan in seveda jutrišnji dan.
alenka

A se lohk poštemplam še jest? hahahahaha! Tuki sm, vaša sm!

Jst sem tudi tuki in vas lepo vse pozdravljam. Lepo je videti, da niste obupale (sej tudi sama nisem). Pač je tak lajf, da čakam oktober na histero pa, da mi odpravijo pregrado. Sej je itak minimalna cca 5mm pa gin. pravi, da je lahko to problem.
Ne bom spraševala kako zgleda histero, samo zanima me kake so možnosti da zanosiš po tem.
Mislim, da je pri meni bil problem tudi v jajcevodu, ker sem po HCG zanosila tam pa pravijo, da kr neki žensk zanosi po tem, ker ti kao prepihajo jajcevode.
No pol pa sem imela spontan splav in se ful bojim, da se mi bo še kdaj zgodilo. Pa tudi kdaj bom naslednjič lahko zanosila in če sploh bom.

Nisem mislila zamoriti ampak, če se keri da kej odgovort kaj misli bom vesela.

LP Ema

Drage moje dame, nikoli nam ne zmanjka dela, kaj?

Lep sončen preostanek dneva.

LP, Mateja

New Report

Close