Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! kje praznovati moževo 40. letnico

kje praznovati moževo 40. letnico

Naslednji mesec ima mož 40.rojstni dan. Ali mi lahko kdo predlaga kakšno dobro slovensko gostilno, kjer ne bomo obubožali, temveč dobro jedli in še kakšno presenečenje nas bo čakalo!
Kako je pa pri Kopač na Brezovici?

Vidim, da se ni nihče odzval na tvoje vprašanje. Ker smo imeli tudi mi doma pred časom podoben problem, ti pišem, ker vem da ni lahko izbrati. Najboljše do zdaj je bilo v gostilni Kmečki hram v Tomačevem-greš po krožnem na Žalah in potem desno proti Tomačevem. Hrana je bila zelo okusna, po želji ti okrasijo mize s šopki, osebje je prijazno, wc urejen-kar je tudi pomembno in ambient tudi. Če vas bo več, je najbolje , da prej rezervirate. Imajo lepo sobo, če želite biti sami s svojo družbo. Drugača pa je ok tudi pri Mihovcu v Pirničah, za Kopača pa ne vem točno.

Mi smo se parkrat odpravili na kosilo in potem izbrali gostilno, ker je res težko, če ne okusiš kakšne jedi imajo. Upam, da je moja izkušnja kaj pomagala :)). Že vnaprej želim lepo praznovanje in vse dobro!!

Pozdravček, PIKICA

Pikica, hvala za tvoj napotek in prijaznost.
Ali lahko še namigneš kaj naj mu kupim/o za darilo?

Z veseljem predlagam, če le lahko. Za darilo pa…hmmm, ima mogoče kakšen poseben hobi, kakšen pripomoček za ribolov, šport al kaj podobnega. Ali pa za oba skupaj en vikend v Toplicah-da bosta malo uživala, odvisno kakšen tip človeka je. Nujno pa eno veliko torto, če potuje bo prav prišel kakšen nov kovček ali kravata. Vsekakor nekaj zelo osebnega, mogoče nov fotelj…
Idej je veliko, malo napiši s čim se ukvarja pa skupaj kaj pogruntava!!

Uživaj in lp:))

Ja, saj malo si že pomagala. Je bolj družinski tip, ki rad kolesari, igra badminton ali pa na kitaro, zadnja leta gre tudi rad jadrat, sicer pa je dober oče in mož. Razmišljala sem že o vikend jadranju ali najemu jahte za skupen vikend na morju, vendar ponavadi pride v poštev le cel teden, to pa bi prišlo predrago, niti ne vem kej naj sploh vprašam.
Kje pa imajo dobre in zanimive torte? In kakšne so približne cene?
Hvala in lep pozdrav

Čao!

Zadnjič, ko sem pisala o gostilni Kmečki hram, sem pozabila povedat bistveno-cene niso vrtoglave, menu za eno osebo je bil pri nas pribl. 2000 sit (juha-goveja ali gobova, mešano meso in razne priloge na plošči, solata), brez sladice. Greš pač tja in se dogovoriš pa še predlagajo ti, če si v dilemi. Glede tort pa tako – ravno danes sem bila v Galeriji Grad v Rožni dolini v Lj. Še naprej od študentskih domov. Imajo veliko vrst tort in pite, nisem spraševala za ceno, ampak videti so božanske. Zavrti telefon in se pozanimaj. Ali pa pri Vikiju v Trnovem so dobre, pa v slaščičarni Zvezda na Kongresnem trgu…

Malo razišči teren in se spet kaj oglasi, uživaj vikend!!

New Report

Close