Najdi forum

KJE NAJTI???

Imam eno veliko željo. In sicer: rada bi imela puzzle iz svoje lastne slike. Tako, da dam svojo sliko in mi na podlagi le te izdelajo puzzle. Baje se to da in obstaja neko podjetje oz. trgovina, ki se ukvarja s tem. Žal nimam nobenih podatkov o mailu, tel. št., naslovu in podobno, da bi lahko kontaktirala z njimi. Ali mogoče kdo ve kaj več o tem?

mislim da je to pravi naslov:

pa sporoči kako te puzzle izgledajo

LP

Zadnjič enkrat okoli novega leta sem brala na forumu, da to delajo tudi v Kranju in Mariboru!

tukaj imas vse informacije

lp, Kira

kje je nto

Še ena ideja. Ali poznaš kocke? V prejšnjem stoletju so bile na lesenih kockah za sestavljanje, nalepljene slike Rdeče kapice, Sneguljčice….. Potrebuješ: 6 fotografij, 12 lesenih kock, lepo obdelanih, 3 x 3 cm, dvostranski selotejp, škarje in veliko dobre volje. Preveriš, da so fotografije malo večje od 12 x 9 cm. Na hrbtni strani narišeš mrežo, po kateri boš izrezovala kvadratke, jim nalepila selotejp, odstranila zaščitno plast in sličico 3 x 3 cm nalepila na kocko. Paziti moraš le, da ne zmešaš kvadratkov. Ko nalepiš vseh 6 fotografij, lahko sestavljaš in podiraš po mili volji. Jaz sem to tehniko uporabila kar nekajkrat za darilo ob rojstnem dnevu. Lep pozdrav Mica.

Sliko puzzle lahko dobiš v Kranju v stavbi kjer je kino Storžič. Naslov trgovine je mislim da štampiljka, ker tam izdelujejo tudi štampiljke in vizitke. Pozdrav.

New Report

Close