Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija Kje najkrajša čakalna doba?

Kje najkrajša čakalna doba?

Čeprav sem mislila, da pri nas pa alergij ne bo (jih nima nihče po moji strani niti po moževi, niti prva hčerka), nas je pri naši 11-mesečnici doletelo ravno to – sum na alergijo na kravje mleko (za to sem skoraj prepričana), sum na alergijo na paracetamol (driska in izpuščaji, kadar dobi calpol) ter sum na alergijo na penicilin (enaki znaki). Imam napotnico, me je pa skoraj kap zadela, ko sem zvedla, koliko časa se čaka na te teste. Mi rabimo izvide nujno, še preden gre v vrtec – do julija. Kam naj se obrnem?

Kolikor vem je super dr. Šegota v Celju. Jaz bi hčero peljala tja, če bi prej vedela, namesto da sem v bolnici čakala pol leta. Odtipkaj v brskalnik in pokliči…

Najhitreje je samoplačniško pri dr. Vesni Plevnik-Vodušek, Regentova, Lj.

Glede alergije na paracetamol: v bistvu je bolj verjetno, da gre za alergijo na katero od pomožnih snovi v Calpolu, poskusi paracetamol v obliki tablet, tam je pomožnih snovi manj.

Mi smo čakali 3 tedne – samoplačniško, pri dr. Maji Skerbinjek Kavalar, v Mariboru

Alergološka ambulanta v Splošni bolnišnici Trbovlje…si precej hitro na vrsti (prej kot v enem mesecu)…do julija pa 100% boste imeli vse izvide. To je na napotnico.

Drugače je pa nam kar naša pediatrinja vzela kri za krvne teste na alergijo na penicilin. Provokacije pa delajo v bolnišnici.

Pokličite, povejte težavo in sem prepričana, da bodo tudi vam pomagali, tako kot so po letih borbe, na koncu prav pri njih rešili tudi moje težave alergije. Telefon je 031 393 272

V 2 tednih prideš na vrsto z napotnico v Novem mestu, izčrpni izvidi po 10 dnevih. Voduškova je za nas po…

z otrokom in napotnico greš direkt v bolnico naročat pol pa vidiš kdaj dobiš datum.

New Report

Close