Kje kupiti lepa otroška oblačila, a ne bankrotirati ?
Potrenujem vašo pomoč, namreč resnično me zanima kje in katere trgovine še obstajajo v Sloveniji z otroškimi oblačili in to ni Chicco, Mothercare, Baby center, Ariel ?
Ali morda veste kje bi lahko kupila kvalitetne lesene igrače: igre, sestavljanke, gugalni konjiček..
In prosim nekaj idej kako narediti dvoletniku zanimiv rojstni dan – namreč praznuje on in ne odrasli in zato si želim, da bi to doživel kot nekaj drugačnega a ne obremenjejočega.
Lana
Pozdravljena,
ko je moj nečak praznoval rojstni dan, sem se sestri ponudila za organizatorko. Pripravili smo mu pravo zabavo palčkov. Kako? Za vse povabljene malčke (8) sem iz papirja naredila majhne palčje kapice različnih barv. Prostor je bil okrašen na to tematiko (po stenah in s stropa so visele glavice navihanih palčkov izrezanih iz papirja, tako sem okrasila tudi lončke in mizo. Na vhodnih vratih je visel velik pisan napis: ZABAVA PALČKA MATJAŽA, z balkona pa so viseli baloni. Na torti so bili majhni palčki…
Ker so dvoletniki še majhni, smo se igrali v palčjem igralnem kotičku (velike lego kocke… pripravila pa sem tudi PALČJI ODER, kjer so lahko mali palčki nastopali (kot nekakšen veseli tobogan – še danes se nasmejimo, ko pogledamo videokaseto).
Pa še to. Tudi vabila so bila v obliki palčkov…
Otroci so bili tako navdušeni, da smo tematske zabave potem pripravljali nekako do 4. razreda OŠ. (Mišja, medvedja, dinozavrska, v svetu avtomobilov, čarovniška, disco…)