Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! Kje kupiti lepa otroška oblačila, a ne bankrotirati ?

Kje kupiti lepa otroška oblačila, a ne bankrotirati ?

Potrenujem vašo pomoč, namreč resnično me zanima kje in katere trgovine še obstajajo v Sloveniji z otroškimi oblačili in to ni Chicco, Mothercare, Baby center, Ariel ?

Ali morda veste kje bi lahko kupila kvalitetne lesene igrače: igre, sestavljanke, gugalni konjiček..

In prosim nekaj idej kako narediti dvoletniku zanimiv rojstni dan – namreč praznuje on in ne odrasli in zato si želim, da bi to doživel kot nekaj drugačnega a ne obremenjejočega.

Lana

Oblačila bi lahko kupila tudi v City Parku,kjer so ceneje.Za rojstni dan bi blo pa mogoče lahko povabila samo otroke…mogoče najela čarodeja ali kaj podobnega. Na tem naslovo je veliko zanimivih stvari kako popestriti zabavo

PaPa

Pozdravljena,
ko je moj nečak praznoval rojstni dan, sem se sestri ponudila za organizatorko. Pripravili smo mu pravo zabavo palčkov. Kako? Za vse povabljene malčke (8) sem iz papirja naredila majhne palčje kapice različnih barv. Prostor je bil okrašen na to tematiko (po stenah in s stropa so visele glavice navihanih palčkov izrezanih iz papirja, tako sem okrasila tudi lončke in mizo. Na vhodnih vratih je visel velik pisan napis: ZABAVA PALČKA MATJAŽA, z balkona pa so viseli baloni. Na torti so bili majhni palčki…
Ker so dvoletniki še majhni, smo se igrali v palčjem igralnem kotičku (velike lego kocke… pripravila pa sem tudi PALČJI ODER, kjer so lahko mali palčki nastopali (kot nekakšen veseli tobogan – še danes se nasmejimo, ko pogledamo videokaseto).
Pa še to. Tudi vabila so bila v obliki palčkov…
Otroci so bili tako navdušeni, da smo tematske zabave potem pripravljali nekako do 4. razreda OŠ. (Mišja, medvedja, dinozavrska, v svetu avtomobilov, čarovniška, disco…)

.................................................. http://dreja.moj-album.com/

Mi večino stvari (in to zelo poceni) kupujemo na Sezamovem sejmu v Ljubljani.

kje in kdaj pa je to?

To je na tržnici Šiška,enkrat mesečno,ob nedeljah dopoldne,kjer starši prodajajo oblačila in še vse ostalo za otroke.Naslednjič je 21.marca.

Za koliko stare otroke pa so stvari na razpolago?

V bistvu je za vse-od dojenčka do mladostnikov.Jaz sem zase zadnjič dobila Championovo bundo za 1500 SIT.
LP

Lesene igrače imajo pa v trgovini MIK MAK na Gallusovem nabrežju 11. Drugače se pa splača pogledati tudi na tržnici pri krošnjarjih.

Pu

Figura nasproti Gospodarskega razstavišča v Ljubljani ima bombažne praktične oblekice po zmernih cenah. Bodije, majčke, trenirke, igralne hlačke… nima pa nogavičk in ne spodnjega perila.
Lepo nakupuj!

New Report

Close