Najdi forum

Fadile molim te, javi se! Bez tebe mi je ovaj forum dosadan!!!
OK, ne glih dosadan, ampak mi je blo super njegove umotvore prebirat. Ga še kdo pogreša? Kaj pa naša legenda, Marelica???

Ja, jaz sem tudi že nekajkrat pomislila nanj…. Pri nekaterih njegovih sem se pa res nasmejala!

Fadila je uzela magla!:))) hvalabogu

Kot na žalost tudi večino ta pravih duhovitih forumašev….:(

Ah Pepi,bodi resen,zdej pa res vidim okus…

Perla, malo si zamešala oz. površno prebrala ime: jaz sem Pipi in sem ona!

lumpije aktiven

Oprosti…

vabim, tena klepet
“Štumpantl”

Na kakšen klepet

v klepetalnico … 🙂

Nic zato Perla. Jaz sem sluzil vojsko se v tisti tam, od koder naj bi domnevni Fadil izhajal, zato vem, da je dejansko izrazal duh mentalitete tistega okolja, ceprav je Fadila najverjetneje le zelo uspesno igral. Tam ljudje pac mnogo preklinjajo in grozijo, znajo pa biti tudi dobri kot kruh. Meni je zal vsakogar, ki se umakne s foruma iz taksnih ali drugacnih razlogov. Ne utegnem brati vseh sporocil, zato izbiram. Nikomur pa ze nekaj let prav nic ne zamerim, ceprav nisem bil vedno tak.
Lepo se imej in se naprej sodeluj v debatah,
Pepi

Zaista nam trebaš, Fadile.

vozil je boinga,potem pa je …..

E, Fadil je tu, samo je prestao sa svojim javljanjem na forumu, pošto mi je dosadila scena ovde.Pošto sam završio karieru ovde na forumu, mogu malo da vam objasnim situaciju.
Nisem Fadil, nisem iz Bosne in tudi zidar nisem.Sem z Gorenjske, poročen, star 32 in imam dva otroka.Vedel sem, da bo stvar vžgala, zato sem tudi nategoval stvar do nezavesti.Namenoma sem uporabljal ločila in dvojino, da bi bilo očitno, vendar ste nekateri vseeno verjeli.Izgleda, da nam vsem paše jugo humor, pa tudi če ni originalen.
Tako, da su to zadnje rječi pravog Fadila.Ako vam slučajno zatreba koji savjet, u vezi sa ženama i seksu, može se desiti, da vam se javim.

vaš Fadil

evo ti roko STARI, ker si našel ,pravo zdravilo za prave ljudi
hahahahahahahahahahahhahahahahhaha
“Štumpantl”

Me veseli,da sta se rokovala..a si kej fige drzal?Zraven mislim?

Meni ni bil nikoli v napoto , kaj pa tebi ?
Tulipan

Verjemi..nic kaj prida ni..uops bom dobila po…nesmemmm!

Reci ti meni, Fadil dušo, če imaš kakšen drug nick in kateri.
Zaupaj se stari prijateljici.
Se spomniš, kako sem ti bila pripravljena skuhat mineštrco, ti pa si jo odklonil?
Srce mi je krvavelo še tri dni…

New Report

Close