Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina KJE DOBITI PREVOZ ZA INVALIDA

KJE DOBITI PREVOZ ZA INVALIDA

pozdrav

morda mi lahko kdo da kakšen nasvet. Moja mati je po treh kapeh ostala neprištevna in nepokretna v domu. Na vozičku zdrži nekaj ur.

Ima svoj invalidski voziček, s katerim jo peljem ob sobotah in nedeljah dopoldne malo na zrak, kjer zelo uživa. Sama ne je, ne govori.

Ker pa sem omejena le na okolico doma ostarelih me zanima, če kje obstaja na GORENJSKEM kako podjetje ali zasebnik, ki organizira prevoze bolnikov, na primer pride po naju, odpelje na primer na Bled, in naju pride čez čas iskat!

Vem, da bi mami zelo uživala, saj že 6 let ne pozna drugega kot bolniško posteljo in zelo rada je v družbi, kjer jo sprejmejo!

Če kdo pozna nekoga, ki bi to organiziral (GORENJSKA) ali to prakticira, naj mi prosim piše na email ali na forum! DENAR NI PROBLEM!

HVALA

nataša

Spoštovani!

Obrnite se na zasebno reševalno službo in povprašajte tam, ali pa na enega od društev za prizadete, ki organizirajo izlete in tudi letovanja, morda bi se lahko z mamo vključili, ali pa si najdite pomoč in mamo prevažajte z osebnim avtomobilom. Izbrati pa morate dejavnost, ki ji bo vaša mama lahko sledila in se bo tam dobro počutila.

Ena od opcij je tudi, da poskušate najti podobno vozilo kot je ta Kangoo: http://avto.over.net/testi/renault-kangoo-prirejen-za-potrebe-prevozov-invalidov/

Lep pozdrav, Iztok http://www.facebook.com/avtoovernet Avto.Over.Net na Facebooku http://twitter.com/#!/avtoovernet Avto.Over.Net na Twitterju http://avto.over.net/ http://iztokfranko.tumblr.com/

New Report

Close